Мосійчук назвав Саакашвілі "потворою" і накинувся на нього прямо в ефірі (ВІДЕО)

5
14

Справа мало не дійшла до бійки, але вчасно втрутились телеведучі.

Інцидент між депутатом "Радикальної партії" Ігорем Мосійчуком та екс-президентом Грузії Міхеілом Саакашвілі трапився на ефірі програми "Український формат" каналу NewsOne.

Спочатку нардеп Мосійчук заговорив про роль Бандери і думку про це Саакашвілі, на що той відповів, що він за "Україну".

Словесний конфлікт, який мало не закінчився бійкою, розпочався після того, як мова пішла про корупцію грузинського політика. 

- Ви з компанією, Саакашвілі, щомісяця отримували по 200 тисяч! Ви, Саакашвілі, з компанією Шеварнадзе. Є платіжки! Його племінник їх оприлюднив. Ви також займалися корупцією в Грузії. Ви також корупціонер і вас за це переслідують, – заявив член "Радикальної партії".

Нещодавно, нардеп Парасюк влаштував бійку з Гелетеєм під стінами Ради. 

Коментарі

Z
Zoltan

Як угорци говорять: az egyik tizenkilenc, a masik egy hijan husz!

GJ
Glas Josef-Magda

Ті самі які при союзові були за кермом ті ся і обстали лем теперь ся иншак називають ,ТОДіся нахватали наприхватизіровали все шо лем мож біло і стали олігархи і бізнесмени !Назвіть мені одного в закарпатті ко чесно прийшов до влади!

О
Однак

При Союзі був порядок, бо злочинці та інші дегенерати сиділи в тюрьмі або в психушці. Процес природний: союзи та імперії розвалюються, на їх місці утворюються нові об"єднання... Цікаво, який штат першим оголосить незалежність - Техас вать Каліфорнія?

Д
Дмитро

Термінатор вернувся істерічка....

О
останнім

А ви што йолопи кацапські,надієтеся ош вернеся ваш союз.Де тот ваш союз,кіть був приньому порядок.Такі дибіли ги ви го і знищили,за што вам мош лиш подяковати.Якісьте виликі гирої у амиріцькому інтирниті.

С
Свуй

Та які они майдануті? Они хытроубабрані! Майдануті тоты ко вірує, што кось из них (єден вадь другый) переживат не за свуй жеб , ай за чилядь тай за державу.

Ш
Шовгару

При Союзі сякі майдануті на голову сиділи в тюрьмі вать в психушці. Завто бьІв порядок.

М
Мукачевка

Підтримую думку шовгора!

Ш
шовгор

Мерзость обзивать мерзость у мерзости!!! То лем в сумашедшуй україні таке можливо! В нормальній державі обоє мали проходити "реабілітацію" в тюрьмі!

С
сусідка

тота історія сяка запутана , шо ми і самі не знаєме за кого тре бити , айбо ніґдичи ни будеме за партию головного пі...аса котрий з вилами бігать, і ти Петре туй ся ни мусиш мириґувати сяк читаво..

П
Петро

Відповім за закарпатців. Ми проти Бандери)

АД
ай да Моська

Про цього підранка у струбцинах наш дідо з полонини уповів би : "Мерзко позирати,як погнылоє яблоко скаче у выщий сорт".

N
next

Ату его, Муся! Ату!!! ))) Попроси еще у Пети его пальмового шоколада да накорми им Мишку!!! ))) Бродят тут по Украине, понимаешь, всякие нелегалы )))

Ф
Федя

>> Ви також корупціонер і вас за це переслідують, Цікаво, то він себе має на увазі коли каже "також"? Все по Фройду.

Читайте також