Москаль каже, що на переговори з мітингувальниками не піде, і не змінює позицію

5
7

За його словами, після перекриття дороги, він взагалі не бажає переговорів.

Як і раніше Москаль заявляє, що випадку створення Холмківської ОТГ Ужгородський районний бюджет втратить 57,7 відсотків надходжень загального фонду.

– Позиція облдержадміністрації щодо створення Холмківської ОТГ залишається незмінною, – заявляє Геннадій Москаль, коментуючи анонсоване пікетування ОДА. – Я як керівник області змушений думати про весь Ужгородський район, а не окремі населені пункти. Тому повторюю: у випадку створення Холмківської ОТГ Ужгородський районний бюджет втратить 57,7 відсотків надходжень загального фонду. Компенсувати ці гроші немає звідки. Зробити три сільради, які на фоні району й так живуть непогано, іще багатшими, а решту сіл залишити ні з чим, я не дозволю, прокоментував сьогоднішній мітинг Москаль.

— Заявляю, що після перекриття міжнародної траси «Київ – Чоп» жодних переговорів щодо створення Холмківської ОТГ вестися не буде. Облдержадміністрація діє чітко в правовому полі, ніякий тиск чи ультиматуми нашу позицію не змінять, - додав Москаль.

Нагадаємо, сьогодні мешканці Ужгородщини практично "штурмом" взяли Закарпастьку ОДА. Вони знову вимагади дати їм погодження на створення ОТГ.

Коментарі

О
Олександр

Москаль добрє розуміє, що його сьогоднішній хазяїн має шанс залишитись на посаді через рік тільки за умови масових розстрілів виборців прямо на дільницях. Після створення ОТГ черпати щедрою рукою з їх бюджетів, як це робиться зараз з обласного і районних, вже не вдасться. Так чому не використати цей рік з користю для себе? А скільки голосів отримає хазяїн в селах, з яких (як і із закону) відверто знущається москаль, йому плювати. Грошенята не пахнуть...

7
777

якесь дивне у цього чинуші поняття децентралізації? До чого тут Савецьке лайно=уравняловка? Сам зміст децентралізації полягає у тому, що мешканці нарешті побачать наслідки своїх голосувань на власному рівні життя. Запитайте у інвестора чому він не обрав інші населенні пункти?

T
Ttt

Молодець. Правду каже.

К
кормілєц

а чому я маю годувати спиногризів ? буду кормити ужгород, щоб потім Богдан Андрєєєєф і ко мав звідки бабло пи%дити ? або годувати бикоту з березного, яка на контрабанді сигарет, людей та вирубки лісу сидить ? Пішов той москаль в анус ! Холмівській ОТГ бути !

В
водило

При чому туй путя.Люди їдуть , никому нич не чинять.....а туй стуй ....Отг майже як Опг.....організована прест. група

П
Паша

А потелефону сьогодні казав інше Одним словом Москаль хозяїн свого слова, дав слово про зустріч і забрав його ))) Настоящий 'мужик' )))

В
Ваня

Тай правду каже.

Читайте також