Москаль каже, що скандальні борди на Закарпатті – це справа рук ФСБ. Клімкін – що попереджав

10
6

Посадовці прокоментували скандал, який розгорівся через постери, які з’явилися на рекламних щитах у суботу зранку, 20 жовтня в кілької районах Закарпаття.

На цих бордах зображені лідери Товариства угорської культури Закарпаття – Ласло Брензович, Йосип Борто та Ілдіка Орос, а також зазначено «Зупинимо сепаратистів».

– Безпосередніх виконавців провокації зараз розшукують правоохоронці, але методи і стиль виконання вказують на те, що це чергова примітивна спецоперація ФСБ, яка вже кілька років намагається розсварити на Закарпатті українців і угорців. У квітні минулого року на адміністративній межі Виноградівського й Берегівського районів так само вночі були встановлені стели з провокаційними надписами угорською мовою. До речі, ті надписи були зроблені з помилками, як і теперішні, скальковані з російської мови («Зупинимо сепаратистів» замість «Зупинімо сепаратистів»). У лютому цього року в Ужгороді двічі підпалювали офіс ТУКЗ. Ці злочини розкриті, встановлено, що за ними стоять російські спецслужби. Робимо все, щоб розкрити й теперішню провокацію. Уже доведено, що такі примітивні речі на Закарпатті не працюють, на них не ведуться ні українці, ні угорці, – заявив Геннадій Москаль.

– Ще тільки-но сказав про очікувані провокації на Закарпатті, як майже одразу там таємничо з’явилися білборди із засудженням начебто угорського сепаратизму. Важливо не тільки засудити, але й з’ясувати, хто за цим стоїть, – зауважив Павло Клімкін.

Коментарі

М
мукачівець

ллють гавно людям в голови даже не заморачуються придумати правдоподобну брехню..

Т
Троцькому

А ты Путінови краску розбавляв!

М
Мяу

Йоу Тоті бігборди малював лічно Путін не сам із Лавровим

Т
Троцкій

Ай, у кремлі намалював . А ти шо, не знав?

Й
Йоу

Тоті бігборди малював лічно Путін.

N
ncecslrf

Тот Клімкін ,найби тепер тихо сидів ,бо то він заварив кашу з Мадярами !Такой там зустрічався з Мадярськими консулами ,міністрами називав їх сеператистами .Тепер мають ,нахрена лізти робити ворожнечу між народами ,люди живуть собі мирно і тихо на закарпаттю.Шо му мішало всюди сунуть ту політику ,шо доброго роблять,газ підняли з 1.листопада .Шо хочуть по зажиратися ,з сусдними державами ,досить мають на сході конфлікт .Шо не станеся ,всюди винувата росія ,а вони не при ділах ,лиш думажте би де ше побільше вкрасти ,вот держава !

Читайте також