Москаль пішов самовисуванцем від округу на Луганщині

13
10

Екс-губернатор Закарпаття Геннадій Москаль йде самовисуванцем у Окружному виборчому округу №106. Відповідну інформацію опублікувала Центральна виборча комісія.

Як відомо, цей округ знаходиться у місті Северодонецьк, Луганської області. Саме губернатором цієї області працював Геннадій Москаль до того, як прийшов робити на Закарпаття.

Мабуть Москаль надіється на свій луганський авторитет, адже саме після роботи у Луганській області Геннадій Геннадійович став зіркою інтернету через свої різкі висловлювання.

Нагадаємо, нещодавно Геннадій Москаль написав заяву на звільнення з посади голови Закарпатської ОДА, за власним бажанням.

Згодом, зеленський звільнив Москаля з посади голови Закарпатської ОДА. Також зазначимо, що Генадій Москаль покинув партія Петра Порошенка "Європейська Солідарність".


Коментарі

О
олена

Плив плив прийшов на Закарпаття і всрався

У
Учень

Потрібні такі закони, щоб не вигідно було нікому йти до тої ради.

ДД
Дід до suni

Ha tiszteletben tartod az osszes nemzetet,akkor ird meg a hivatalos nyelvet.

S
suni

Miert nem indul a 73.korzetben.A magyarok mindig sirtak,hogy milyen jo a Moszkal,csak le ne vegyek.Most tamogathattak volna Igen Igenovicsot.

1
123

Солодкий бабчин)))

1
123

А чому Луганщина?) ГГМ повинен висуватись по Закарпаттю, так сказати перевірити симпатії виборців до себе в області де він газдував останні роки....він же себе в хворобливій уяві майже Месієй вважає, чому тоді боїться "вдячних" закарпатців? Гастролер аферист....

Н
Н

Та пішов він к йо....й матері!

В
Вуйко

Та пішо він на х....й!

НМ
Не Москаль

Із 11 червня обов‘язки голови ОДА виконує пан Дуран. Не вводьте в оману читачів.

ЗМ
Золотий медведик

Людина стільки фестивалів відвідала на Закарпатті, а цього ніхто не оцінив і доброго слова не сказав, що він образився і пішов робити добрі стправи на Луганщину-:)))

Читайте також