Москаль працевлаштував Колеснікова в ОДА – на посаді заступника

10
7

Володимир Колесніков, котрий до тепер очолював Закарпатську митницю ДФС, тепер працюватиме заступником голови облдержадміністрації.

Така кадрова зміна відбулась за результатами конкурсу, у якому переміг Володимир Колесніков. Голова ОДА вже підписав розпорядження про призначення на посаду, тож екс-митник приступив до роботи.

Нагадаємо, Володимир Колесніков очолював митницю Закарпаття з вересня 2015-го року. Сюди він перейшов з Одеської митниці та місячного перебування в Запоріжжі. За даними його е-декларації за 2016-ий рік, у головного митника Закарпаття немає ні землі, ні житла, а живе він на одну зарплату. 

 

Коментарі

В
Василь

Це режим тупих злодіїв-селюків і їх подхолуйніков. Режим терористичний,антинародний. Рогаті дауни остаточно вб'ють Україну навіть не тому,що вони всi до одного злодії і гнилі ублюдкi,а саме тому,що вони - дебіли. Реально. Дебіли всi: в яку тварюку,посадившу свою сільську жопу в крісло державника не ??ткнєш - дебіл. Втім з цим все зрозуміло: 25 років негативного кадрового відбору(переважна більшість - рогатие селюки) і - паралельно - фізичного знищення городян-державників не можуть не привести до закономірного підсумку - краху України. Пропоную: відкликати з фронту всіх горожан,а утворену дірку заткнути рагулями-терористами,що окупували всі структури влади в наших городах: Україна виграє від такого розкладу при будь-якому результаті )))

П
Правда

а хто входив у комісію, яка проводила конкурс? пане колесников! вам не соромно, у вас мова двірника-гопника. складається таке враження, що освіти у вас ніякої, а диплом куплений. ви навіть не володієте державною мовою. ви АЗІРОВ-2. P.S. ви чули себе у youtube? ви убожество, ганьба державного службовця. ви нікчема. я дав вам позитивну оцінку із вашої роботи на митниці, навіть вас не знаючи і не маючи з вами ніяких стосунків. ваше слово блудіє і рукоблудіє все за вас сказали. ще раз ,- нічого особистого. це просто моя оцінка вас як чиновника. НУЛЬ

СЗ
Страж Закону

Колесников переміг на конкурсі ? Не смішіть нас, не робіть з нас олухів !!! Він же під час розмови не здатний грамотно думки свої формувати . Примітивний клоун - маріонетка.

T
TDI

Та ун, сараче, мусит удробити ото, што про,,,бав на Тисі, куда дінеся уд лисого !

ЯЛ
я лох

у головного митника Закарпаття немає ні землі, ні житла, а живе він на одну зарплату. ----- АХАХА РОЗСМІШИЛИ ВСЬО ЗАКАРПАТТЯ . ТА РАЗ ТАКИЙ БІДНИЙ ТА НАЙ ІДЕ НА ЗАРОБОТКИ НА ЧЕХИ АВАТЬ НА ПОЛЬШУ . Я МУ ВІЗУ ПОЛЬСЬКУ ЗРОБЛЮ.

Л
Ліля

Екс-митник... Бідняга,не заробив собі за життя ні угла свого, ні дачки завалящоїся, даже цурбака на колесах немає. Пішком ходить ,неборак... Бля, розстріляти би вже іх треба. Зовсім нас за лохів держать...

З
Закарпатець

Що шоколад що моцкаль влаштовують на роботу ментів, сбушників, митників в адміністрацію, а хто робити буде, одні дауни і корупціонери . Скоро будуть всі утікати злодії .

Читайте також