Москаль програв суд проти Мукачівської міськради щодо купівлі землі під автовокзалом

17
7

Мукачівський міськрайонний суд своїм рішенням засвідчив: влада міста приймає рішення в земельній сфері в правовій площині.

Йдеться про рішення Мукачівської міськради про надання дозволу на викуп землі ПрАТ «Закарпатавтотранс». Його намагався оскаржити голова Закарпатської ОДА, і за дивним збігом його позовна заява на кілька сторінок була ідентична до позовної заяви одного з родичів депутата Мукачівської міськради від партії «Відродження».

У червні на сесії депутати міськради надали дозвіл на викуп підприємству землі території автовокзалу, яка була в них на праві постійного користування . Площа земельної ділянки , яку викуплено 16 тис.984 метрів квадратних. Вартість одного метру квадратного – 582 гривень, що є найбільшою ціною, яку підприємство сплатило в області. Загалом бюджет міста поповнився завдяки прозорій процедурі викупу майже на 10 млн. гривень.

Утім, як інформують в міськраді, на початку липня це рішення міської ради намагався оскаржити в суді голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. Втім Мукачівський міськрайонний суд, позовну заяву за адміністративним позовом Закарпатської ОДА до Мукачівської міськради про визнання незаконним та скасування рішення про передачу у власність земельної ділянки у власність шляхом викупу залишив без розгляду. Зважаючи на безперспективність судового позову, голова ОДА відкликав позовну заяву, підсумовують в Мукачівській міськраді.

Коментарі

5
55

модер,ти тупий когут))))

ПЛ
Петро Лизосрака

Господи, наш мер найліпший. Дай му сили і здоровля, і многая літ. Ош би вун ще май бульше добра і щастя мукачівцям зробив! Подивіться який парк файний! Як хороше стало жити у місті. Вун і міст одремонтував, і школи, і садочки! Балоги це світло у кюнцові тунеля!

З
Зорган

Цікаво а гроші сплачені? Чи це фінт вухами в стилі аля Кречко і компанія? А якщо по - правді то переоформити право власності тобто викупити цю землю вони мали ще років з 15 тому назад. Просто Андрюша ще в школу тоді ходив. До речі там до тепер неврегульовані деякі земельні питання. Просто Кречко боіться що заберуть від нього землю і рішив купити докіть не пізно. Добре хоч не за 180 грн. Як в ужгороді Андіів собі продав.

ДВ
до васі

чому би не строїли всьо іде через чорний налічняк, податки платять символічні, треба дись гроші дівати, а бюджет держави смішний, дись такий як в америці одного великого міста. Тому так і живемо, такі пенсії та зарплати у вчителів, медиків.

ВБ
В, Берлога

базар мізія. а землю продали кішови із команди балоги. та ще й за такі копійки. 585 грн квадрат де самий ласий шматок. Зараз кіш там суперпаркет даякий поставить та буде гроші гребсти.

И
иван

А Пітьовка туй з якого боку? Базар Мізія.

П
Пітьовка

Просивим москаля оскаржити бо й мені задорого продали, я привик задаровували в Мукачеві усьо купувати.

Читайте також