Москаль стверджує, що скандальне відео у консульстві Угорщини записав діючий прикордонник (ВІДЕО)

12
17

Про це посадовець розповів у ефірі 112 каналу, коментуючи скандал, який спровокувало це відео.

За словами голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, відео записав діючий працівник Державної прикордонної служби, який власне і склав присягу на отримання угорського громадянства.

Далі – пряма мова.

Нагадаємо, що відео того, як громадяни України складають присяги на громадянство Угорщини в угорському консульстві в Берегові було оприлюднене минулого тижня і відразу ж спровокувало чергове загострення між Києвом і Будапештом.

Коментарі

М
Мадьар

Уже пора вам врот давати вижу !!!!! Скоро ше трошки чекайте !!!!

О
Оконар

Ще не дай Боже будуть судити цього телепня-прикордонника? це ж державна зрада ще й віськовослужбовцем, а з огляду на те що територія дипл.представництва є де факто територією іншої країни, мадяри можуть заявити це як злочин-військову інтервенцію до члена НАТО?

РВ
РИСИ вафелови

Ну што, марга кацапська, соснул? Іще, вафел РИСИШний, соснеш не раз! Як говориться, рождьонний ползать, причому раком, лєтать нє сможет.

Р
Русин

Треба ми утлевел, абым ся не ганьбив у Європі з окраинськым никудышным....но а тот ко записав видео - патриот конченый - чухай за перевал и больше не появляйся гнидо

МТ
моя твоя нє понімай

У кацапів виведений новий вид "мадьАр" із-за Урала. Які не знають говорити по-мадярськи, а по українськи говорят з дуже сильним акцентом.

МК
Мадьару которій нем іртем

А типирь йсе всьо виклади по-мадярськи, пошиваку ольгінський

1
11,58

Пирикрийте.Словаки,румуни,поляки вам будуть вдячні безмежно.Прикордонні угорські території із закарпаттям втратять величезні грпоші.А гроші для Будапешта ПРЕВЫШЕ ВСЕГО.Сміється той,хто останній...І європейські гранди вам не прийдеться вкладати у закарпаття...

М
Мадьар

Пенсія 1500 гр а газ 3000гр как так мож жити українци вси варують все продали уже но у закарпатті люді стараються шото доброю робити не лише для себя!!!!скоро аквапар буде!!! лиш мадьари буду запускать ! То буде смишно!!

М
Мадьар

Шото дуже много українци стоять на граніці чого їдуть туда скоро будемо перекривають дорогу пусь їдять донбасу наварили кашу а всі чухають європу!!!ЗАКАРПАТТЯ ЦЕ БУДЕ ЄВРОПА!!!! Вова поможить нам !!! Буду рад!!

О
Олександр

Москаль випадок записі розздачі угорських паспортів списує на діючого працівника прикордонної служби а контрабанду з бурштином списує на депутата який існує або неіснує. В нас в Закарпаті діють інопланетяни.депутатськими мандатами які в дорогих тепловізорах прикордонників при перевезенні особо великих кількостях стають невидимі і чудом появляються контрабандисти сусідніх державах і ітересно який в них паспорт.

МС
Мадьару с ЕКАТЕРИНБУРГА

Лапотник, тьі за свою солдатню, что в Сирии, лучше попереживай. В капкане групировка. Последнее видео со Стрелковьім и КГБ-ФСБшниками тебе в помощь.

М
Мадьар

Шото за крим не переживаєте туда ідіть на розборку !!!!

В
Василь

Не можна маразматиків тримати при владі!!! Хубернатор Закарпаття - стрілочник!!! Він піднімає питання хто це записав, яке абсолютно не важливе, а нічого не робить з своєї позиції, щоб такого явища не було. Запроданець мадярський!!!

Р
рок

Москаль уже настільки став Пудкарпатцьом, нажершись бограчів; мамалиги; токана; пікниці; І ПАСУЛІ, ош шо не уповість , ци не перне, то на користь НАМ.Уже му треба дати почесноє званья ПУДКАРПАТЦЯ. САЛА МО(А)С(Ц)КАЛЮ

А
Абориген

Ни одного кто был во власти не выпускать с Страны пока не поставят всё на место.

М
марко

А почему Порошенко молчит о Закарпатье.Севастополь отдал Симферополь тоже, Луганск пропил в месте с Донецком, Закарпатье забирает Венгрия а у него как будь-то язык оторвало. Это называется полный раскол страны. То-что могла эта власть сделать она сделала.

Л
Лох

Позбавити лоха громадянства

Читайте також