Москаль vs Марценишин: Князєв призначив службову перевірку

6
5

Про це йдеться у офіційному повідомленні МВС від 9 березня. Уже найближчим часом на Закарпаття відправлять відомчу комісію.

До її складу увійдуть представники кількох департаментів відомства, зокрема – департаментів патрульної поліції і кадрового забезпечення.

У МВС посилаються на колективне звернення працівників Управління патрульної поліції в Закарпатській області, а не заяву голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, з якої власне і вибухнув публічний конфлікт.

Його деталі, а також позиції обох сторін конфлікту читайте у нашій окремій публікації.

Коментарі

Д5
до 54321

Слідкую за гастролями Москаля по різним регіонам і НІДЕ він ще нічого путнього не зробив. Всюди де приїжджає всюди скандали, матюки, кузькіні мами, а результату нуль. Просто нуль без палочки. Абсолютно бездарний керівник.

5
54321

це все філософія,а реалії такі,що - "один в полі - не воїн"

В
Василь

Рогаті окупанти,розграбувавшiе Україну,знищившiе 15.000.000 наших співгромадян,повинні понести покарання за скоєні ними злочини,згідно ст.действующего УК. Всi - і "хороші" рагулі і "погані" рагулі,без винятків. Стратегічні підприємства України,які дислокуються в Мукачево - розгромлені селюками-терористами в пісок,вбиті десятки тисяч високо класних спеців,управлінців,інженерів,армійських офіцерів... Москаль і його подільники "нічого не помічали"? - значить, бандпосібники - інших варіантів бути не може. Селюки у владі - це вбивці,терористи. Всi. Україна тільки тоді стане вільною,цивілізованою і процвітаючою державою,коли з структур влади викинуть останнього селюка-неандертальця.

5
54321

все сказане-абсолютно вірно,особливо - по-четверте.Можу лише добавити,що Марценишин уявив себе таким собі царьком в Закарпатті,який не підпорядковується нікому і на додачу "сам собі режисер",який піариться на викладених в ютубі відео,половина з яких не витримує ніякої критики.І нема що порівнювати з аргументами Москаля,який і так давно заслуговує на повагу.

В
В2НВ

При підготовці патрульних допущено ряд стратегічних помилок : по-перше - відцуралися від досвіду попередніх років та не залучили до підготовки патрульних досвідчених фахівців ППСМ та ДАІ з числа колишніх керівників цих служб міськрайвідділів, по-друге - патрульних готували працювати в законослухняному суспільстві, а не в діючих реаліях, по-третє - їх зазомбували тим, що вони найкращі, по-четверте - не є правильним, що патрульна служба непідпорядкована начальнику міськвідділу, що не дає можливості оперативног впливати на обстановку, а також не створює можливості взаємодії патрульної служби з іншими службами міськвідділу. І цей перелік можна продовжувати

Читайте також