Мотопробіг «Дороги без кордонів» досяг західної точки України (ФОТО)

13
0

Мотопробіг "Луганськ-Говерла", в якому взяли участь 30 мотоциклістів, серед яких чимало колишніх спортсменів, прибув на Закарпаття.

На Українсько-словацькому кордоні учасників пробігу Луганськ-Говерла зустріли заслужений працівник фізичного виховання України, заступник голови обласного національного олімпійського комітету Степан Негер, голова Асоціації спортивних журналістів Закарпаття, член обласного національного олімпійського комітету Василь Гаджега, чемпіонка та рекордсменка України, бронзова призерка з паверліфтингу, майстер спорту міжнародного класу Габріела Знік. 

Мотопробіг став третім, із тих які пройшли під гаслом «Дороги без кордонів». У понеділок в СК „Юність” відбудеться офіційний прийом мотопробігу Закарпатським відділенням НОК України. Відтак мотоциклісти, майже всі з яких – колишні спортсмени, поїдуть маршрутом. Серед точої, де вони зупиняться – Говерла. На гору вони піднімуться з боку Івано-франківської області. Далі – Одеса, Хортицю, Музей козацької слави і через Запоріжжя повернення до Луганська. 

На Закарпатті мотопробіг зустрічав знаний байкер Олександр Суханов, який запросив гостей на «байкарський суп» у бар «Ред. Бул», а відтак – на вечірку Олімпіада-80, яка пройде увечері у одному із клубів Ужгорода.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також