Моторола загинув: терориста підірвали у ліфті

41
6

Про це інформує відразу кілька джерел, в тому числі спільноти терористів у соцмережах.

За даними агенції Інтерфакс, у будинку, в якому мешкав у Донецьку Арсен Павлов, більш відомий як «Моторола», спрацювало саморобний вибуховий пристрій. При чому в той момент, коли терорист ДНР перебував у епіцентрі вибуху. Він отримав травми, несумісні з життям.

– Моторола, один з наймерзенніших і найпідліших путінських найманців, кат, садист і вбивця, знищений у Донецьку. Пекло здригнулося, – написав на своїй сторінці у Facebook відомий публіцист та журналіст Віталій Портніков.

Коментарі

З
Закарпатец

Антон - заебешься пишется с мягким знаком. Вычислялка еще не выросла. Майданутый утырок. Скорее бы вас всех начал уничтожать Захарченко.

А
Антон

СБУ вичисляйте цього їбанатіка "закарпатец", якшо правда він місцевий

З
Закарпатец

Вечная память герою, ну а вам бандеровцам теперь надо ходить оглядываясь по сторонам. Война придет в Ваши дома, Захарченко слов на ветер не бросает.

ДЙ
До Йонія

Наприклад це так що його положили своїж,але яке нафік перемир'я?вона було хоть одного разу?

Й
Йоні

Насправді радіти нема чому, Захарченко вже звинуватив Україну, ніби це українська ДРГ зробила. По суті вони оголосили, що перемирю кінець. По факту вони самі же його і грохнули, занадто зухвало себе вів Моторола. Українська ДРГ це зробити не могла, достятньо трохи переглянути новин... моторлолу охороняли, дуже добре охороняли. Зайти в приміщення під охороною, закласти вибухівку, вести спостереження і привести в дію бомбу в потрібний момент - це могли зробити тільки свої.

К
Крос

Чия б це робота не була, СБУ, ФСБ чи результат внутрішніх розбірок, мораль одна: всі передові учасники ДНР-ЛНР потенційні смертники.

Читайте також