Моторошні кадри: дорога в Карпатах обвалилася прямо під ногами людей (ВІДЕО)

32
38

Відео обвалу дороги опублікувала у Facebook Олександра Романюк.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що сусідню Франківщину накрив паводок. Найбільше постраждали гірські райони.

Кадри моменту обвалу дороги в Яремче прямо під ногами людей відзняли на мобільний.


Нагадаємо, вчора на Рахівщині підтопило чимало дворогосподарств, а в смт. Ясіня річка Тиса зруйнувала ділянку дороги "Мукачево-Рогатин".

Раніше Mukachevo.net розповідало, що сусідню Франківщину накрив паводок. Найбільше постраждали гірські райони.

Зокрема, в мережі з'явилися кадри затопленого гірськолижного курорту "Буковель".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

НД
Небайдужий до "Троцкій"

По-перше: цей серіал дивилися всі, ще до того як були якісь натяки на те, що Зе буде балотуватись. По-друге: я впевнений,що ти теж дивився, тоді по твоїй логіці ти теж фан Зе. По-третє: бачу в тобі великого порохобота. По-четверте: я визнаю свої помилки. А ти здається можеш молитися на своїх ідолів, не дивлячись на їх дії, і бажаючи слухати інші думки.

П
Петро

шахід тремтить обдристаний в кущах

CA
cigany ali

SLAVA UKRAYINI!!

Т
Троцкій

Якраз із твоїх фраз видно фана ЗЕ. Тим більш знаєш що робив в серіалі Голобородька.

НД
Небайдужий до "Троцкій"

Мушу тебе розчарувати, я в Україні вже давно не живу, і на виборах не голосував. Не являюсь фаном Зеленського, а до "сивочубого" ще гірше ставлюсь.

Ф
Фазанекош

Ну що, мішки-васьки-ваньки русинські, напилялися лісу??

НД
Небайдужий до "Україна"

"Під кожним москалем земля йде з-під ніг." Ти без цієї дурниці не міг обійтись? Перед тим,як щось писати, подумай трішки головою. Там взагалі то дитина була!

Г
Гумберт

Точно так і на Пряшівській на переїзді обвалилася і потяглося до саиого Шенборна!

Н
Небайдужий

Про повноту влади: Президент, партія якого має монобільшість в Раді немає повноти влади? Не сміши мене.

У
Україна

Під кожним москалем земля йде з-під ніг.

ДН
До небайдужого

Немає в президента "повноти влади" ! Парламентсько-президетська система керування.

Т
Троцкій

До небайдужого. Так ти друже зовсім наївний. Спутав Голобородьку і Вову ЗЕ. Хоча майже і зараз для тебе вони одне ціле. Без лоха и жизнь плоха, народна мудрість є така.

ДН
до нижнього

не переживай Аваков уже вилетів на прикарпаття..... навірно пилорами спасати.... може і до нас прийде

Н
Небайдужий

Всім відомо, ніхто б не вирубував ліс, якби це все не кришувалося зверху, я пропоную, всім небайдужим, зібратися, анонсувати петицію до президента, з проханням вести на територію Закарпаття національну гвардію,щоб негайно припинити вирубування лісів(національного надбання народу України) і розпочати розслідування про незаконну вирубку лісу, і притягнути всіх причетних до відповідальності, з конфіскацією майна. Всі ми пам'ятаємо славнозвісне кіно, де Голобородько, дуже радикально діяв в справі знищення лісів. Так давайте звернемось до нашого президента з проханням все це припинити, вся повнота влади в його руках, і все залежить тільки від того, чи є в нього бажання щось змінювати. Якщо ні, то навіщо нам такий президент?

П
паводкови

державу руйнують такі проклинатори, як ти. І майже твоя неграмотна прабабка, кіть ти на неї не грішиш. Прабабка мала тямити Австро-Угорщину. Тоді в австрійській Галичині була демократія, право, школи для русинів. Туй у нас пуд мадярськов коронов не боло нич, русини боли темні як смерть, а жандарми убивали голодних людей на улиці за дараб украденого хліба. Так і дотеперь видко, ош закарпатці намного затурканіші за галичан. А паводок був 96, 98, 2002 задовго до майданів. У 2008 був на Прикарпатті. І вся Україна тогди помагала як Закарпаттю, так і Прикарпаттю. Будматеріли задарь роздавали постраждалим.

ДР
до редакції

чого видалили повну версію відео і лишили лиш кусок? най би люди виділи неадекватнось нинішніх матерів

Е
Еміл

франковчани по чому куб лісу?

В
Вася

більше ліс рубайте ідіоти,

В
Вун

Правильно. То козломорді кацапи ліс в карпатах вирізали. А вуйки та бойки ні при чому.

Б
Бандера

До паводка .Діти з мамою приїзжі говоряь кацапскою мовою.І не треба всюди ліпити майдан.

П
Паводок

Ще моя прабабуся 1890 р.н. розповідала, що бойки заперевальні, то є самі гірші істоти, з якими в своєму житті їй доводилося зустрічатися. Самому довелося це відчути вже при вільній Україні. Ці гниди, що на відео готові знищити свою сімю, але це їхня справа. Найгіршн те, що вони своїми майданами розвалили нашу державу... тупі виродки, щоб воні вже поздихали і з ними разом їхні прибічники, і хто тут буде заперечувати, нехай іде з ними. Сала Україні!

М
мункачови

слухай ти ультрадебіле "передперевальний", я иппен таких людей, які пхалися у зсув і у розбурхану річку витягувати мішок крумпель і "бо мені треба" бачив і у Закарпатті у 1998мому, 2002му під час повеней. У Колочаві, Лопухові, Бичкові, Синевері і навіть Мукачеві теж. Ти б у такій ситуації вже б давно у був у тій місині.

НЦ
на цей жах подивіться

https://www.youtube.com/watch?v=FpIabcIG6LE

Н
наталья

Ну и мать дебилина. Видит что творится и ту да детей ведет. Пошла б сама туда и поварилась в той каше.

7
777

Ненормальні

П
Петро

тут таке заради лайків одноклітинні жертують і собою... була б стаття "ПОХОВАНІ ЗАЖИВО " імбецили

M
Munkach

Дибіли заперевальні

Б
Безмозглі

Продивилася відео з звуком. Мати іде і тягне дитину, а дитина ій говорить : " Мама, мені страшно! Мені страшно ! " і потім писк і крик.... Дитина довіряє матері, а вона свідомо тягне її в небезпеку! Батьки, діти вам довіряють на 100%. Бережіть їх, Ви відповідаєте за них !!!

Е
Елена

Этот дятел по ходу и дальше бы снимал как женщина с детьми упала бы в обрыв. А женщина тоже странная.. Не знаю, мне моторошно не от зрелища, а от крика ребенка-- мама, мне страшно, мама!! И дятел вообще не реагирует. Хоть и не факт что он отец, но он б... Ть Мужик.. Вернее яйценосец. У мужиков предназначение спасать и защищать.

М
Мукачівець

долб*еб....

Л
Лоці

Даун повний. Мужик який має захистити свою сім'ю, а воно знімає... Де у нього розум!!!

М
Мукачево

Вот вам і результат вирубування лісів!!! Скоти,щоб вам х.....во було! Що ж ви робите???? Самі себе знищуєте

Т
Тячів

Він не очевидець а злочинець.Вибачте не можу заспокоітися.І для мукачево нет має бути сенсацією не обвал дороги а викриття цього злочинця.Ото буде журналістська робота і розлідування.Зробіть неадеквата відомим

Т
Тячів

Подивився ше раз.Садо мазо не інакше.Як можна таке знімати ,впадуть діти у прірву чи ні.Тріщини збільшуються а воно мовчки знімає.Я думаю що цей дурень хотів позбутися сім’і свідомо.Робота для поліціі.Мама теж розуму недалекого.Головне сам на твердому стоіть.А сайт поширює як сенсацію.Хоч аналізуйте що публікуєте

Т
Тячів

Дебіла треба знайти і морду набити і до криміналу за нараження на небезпеку неповнолітніх.Дорога рушиться а жінка з дітьми бігає а воно дурне знімає..І моторошні кадри не того що дорога рушиться а як воно дурне знімає тріщини які збільшуються і не рятує свою сімю.На жаль зараз майже всі так.Якщо в сусіда хата горить для прикладу то всі знімають на телефони для соцмереж а не тушать .Соцмережі блін то така штука.Зашморг для дурнів.Кожен не реалізувавшийся в житті думає, що хоть там стане кимось коментуючи все і вся і фотки виставляючи які вони файні ,круті та потужні, хоча власну фамілію не вміє написати більшість з них.Сумно

Л
Лоці

Придурок

П
про

УЙО...ОК з камерою! Бачив дебіл, що земля повзе і дітей пустив прямо туди!

У
Україна:

Продамо ліс - відбудуємо дороги)

Читайте також