Мотоциклістам, які катали по гірським річках на Закарпатті, загрожує до 5 років в'язниці

5
29

Закарпатські правоохоронці відкрили провадження щодо катання мотоциклістів по гірських річках

Як повідомила Суспільному речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан, за попередньою інформацією, несанкціоновані мотоперегони відбулися на території Великобичківської ТГ Рахівського району.

Ганна Дан зазначає, що звернення про можливі порушення мотоциклістів у гірській місцевості до правоохоронців не надходили, кримінальне провадження зареєстрували через відео, яке виявили у соцмережах.

"До Єдиного реєстру досудових розслідувань поліцейські внесли відомості за ч. 1 ст. 242 ККУ — "Порушення правил охорони вод". Санкція статті передбачає покарання — до п’яти років обмеження волі", — повідомила Ганна Дан.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ГР
Гарна риба ковбаса

Люди, ви всі тупі та недалекі. Вони набагато менше забруднили ту річку, яка не помітить того, ніж ті,що вирубають дерева і їздять по тим річкам на Кразах. Звіткіля у гірських річках стільки сміття? Ви ж самі його туди кидаете, виводите зі своїх осель каналізації прямо в неї. А на рахунок мотоциклів, з них нічого не капае, і вони в гори попали чистіше ніж потім звідти поїхали. І так гроші від змагань пішли на ЗСУ.

В
Вова

Ця жіночка мабуть має бізнес по вирубки лісу а хлопці перевернули машини ті що ліс відвозять......

М
Мор

Да бідні звірі стрес як мінімум пережили із за мотокросу на прероді потрібно в гармонії з природою а не срати на прероду привикли наші люди

С
Сват

Вообще обгагліли мажорчики. Скоро у керницю срати будуть для забави

Я
я

5 років умовно, мотоцикли на зсу і буде всьо добре

М
Максим

5 років за таке! Це ж скалічене життя підлітку!!

ДР
До Рем

Рема на бутилку, таке гмо як ти на фронт не потрібно

В
Василь

До Жаль Зібрані кошти з цих, та й інших змагань такого роду, повністю пішли на потреби ЗСУ, там служить багато наших друзів і рідних. Я би вам радив закрити роти і робити щось для нашої перемоги. А шкоди від цих змаганнях природі практично нема, звичайна гроза робить набагато більше руйнувань, ніж пару десятків мотоциклів, про вирубку лісу вообще мовчу. У всіх цивілізованих країнах існують такі змагання, розвивається інфраструктура і місцеві бюджети отримують непогані кошти від таких заходів

ДН
До нижнього

А ще систематично інформують про "здобутки" укроспортсменів в нескінченій черзі змагань. Кому , крім них самих , потрібні ЗАРВЗ ЇХНІ перемоги і досягнення ? Можливо тим матерям і дітям чиї сини і батьки загинули аби ці ідіоти по природі могли нарадуватися , бавлячися у свої хобі ? Не країна , а суцільна анархія і хаос.

Ж
Жаль

Жаль що такі молоді люди витрачають гроші на екіпіровку ,дорогі мотоцикли,паливо і псують природу,а ми з пенсії допомагаємо нашим воїнам чим можем. Боже,іде війна,а їм розваги Може створити мотоциклетну групу швидкого реагування і на фронт !

Н
Наука

Відповідайте за свої вчинки.

Д"
До "за природу"

Не утріруй і не мудрствуй ! Просто ви$рися у себе дома на килимі посеред кімнати і ...живи з цим в "гармонії з природою"

ДН
До нижнього

Природоохоронні території і заповідники, там заправок нема і тим більше на тракторах крумплі ніхто не садить це заборонено

ЗП
За природу

Техніка асвальт кладе на землю забруднює природу, трактори по полю їздять нищать екосистему, лікарні стоять на землі де хробачки живуть, рибу запускають у рибники а деяким пити нема чого, залізну дорогу прокладали та дерева позрубували, біля доріг заправки де інколи топливо розливається й отруює нашу землю, і т.д. ВСІХ ПОСАДИТИ І НА ФРОНТ НІ ОДНОЇ ЛЮДИНИ ЯКА ЖИВЕ НЕ ПОВИННО БУТИ В КАРПАТАХ??

Р
РУСИНИ

Країна повного хаосу . Раніше , тепер і завтра ....

Д
Демократій

На 8-12 тижні передову кожного ко участвував. Для таких оборотнів бійці воюют на передовій.

Ч
Читач

Дикі народи зато і война !

В
воєнком

таких нам треба "там" адреналіну буде доста. Ще би тих організаторів рубки лісу.....Хоча усі знають хто. Але місцеві чомусь заяви не несуть. Чекають, що з Києва прийдуть їм порядок робити? А коли голосування, то чомусь обирають тих же....Цікаві ці місцеві....

П
Правильно

Правильно, мало грошей є та срати на вшитких. Лиш шкода навряд прсадять

М
Мотор

Цікаво ,а що світить за таке порушення у наших сусідів ? Чи там Природа по боку?

ФВ
Федорченко Вася

От же гади, змінили русло річки, всіх щук подусили, покрали камені, гору перевернули, виродки. Як тепер без Карпат будем жити, людоньки?

Р
Розумний

Як ця поліція вже достала ... Скільки є відео в соцмережах з лісовозами. Після яких колії по пояс, масло тече літрами, дерева валять прямо в річки , тракторами тянуть деревину.Це все нічого, котеджі настроїли , дорогі авто! А з цих мотоциклістів нічого здерти, можна і штраф впарити,треба інколи щось і робити для показухи.На війні наживаються самі - це не бачать.

Л
Людина

Це треба показати військовим котрі боронять Україну інколи чутками без води!

В
Витя

А как насчет лесорубов Вы видели что они там делают

С
Справедливість

А тим хто тігає тисячі кубів лісу все по річках, скільки плануєте давати???? Завітайте в село Люта, подивіться як витягують ліси з лісосік. Ні одного мосту з часів СРСР ніхто не поклав.В літку в річці Лютянка не можливо скупатись!

Р
Рем

Всіх - автоматом - на фронт.

Н
Н

В поліції працюють одні придурки, дітваків на 5 років за грати, ви здуріли лягаві?

П
Петер

Тепер буде не чиста джерельна, а барвиста від масла

В
Вовч

Так і треба с такіма ??????

Читайте також