Мовний центр "Поліглот" провів перші заняття й тестування в Мукачеві (ФОТО)

5
0

Виявилося, що у місті є чимало охочих підвищити власні знання іноземних мов, насамперед, англійської та угорської, або навіть почати їх вивчати, як то кажуть, з нуля.

Протягом двох днів, 3-4 лютого, в новому мовному центрі "Поліглот" на вулиці Ілони Зріні, 30 пройшли перші ознайомчі заняття, на яких як діти, зокрема школярі, так і дорослі пройшли тестування для перевірки рівня знань. За отриманими результатами та віковими критеріями будуть сформовані групи для навчання.

Повноцінні зайняття в групах мають розпочатися з 17 лютого. Тому якщо у вас є бажання пройти тестування та записати до групи з вивчення угорської або англійської, у вас ще є час. Телефонуйте за номером 099 798 39 79 або приходьте безпосередньо у мовний центр.

Мукачево.net побував на тестуванні у вівторок, 4 лютого та пересвідчився безпосередньо у присутніх щодо комфортних умов навчання, високого рівня викладання та чудової атмосфери в мовному центрі.

До слова, мовний центр "Поліглот" вже понад 5 років успішно працює на Закарпатті, зокрема в Ужгороді та є лідером за якістю навчання іноземних мов. Відтепер нагоду займатися у сучасному мовному центрі є і в Мукачеві.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також