МОЗ продовжує наполягати на небезпеці поширення поліомієліту на Закарпатті

8
7

Міністр Квіташвілі стверджує, що висновки закарпатських медиків щодо «непідтвердження» двох випадків захворювання на поліомієліт не враховували останніх деталей лабораторного дослідження ВООЗ.

«Діагнози лікарів щодо гострого в’ялого паралічу у дітей вірні, тут нема ніяких протиріч, але нема гарантій, що вірус не мутуватиме та не розповсюджуватиметься. Ці конкретні випадки будуть розслідувані ВООЗ більш детально. Але не реагувати, а тим більше замовчувати цю ситуацію, враховуючи такий низький рівень вакцинації в країні, не можна», - про це під час брифінгу в МОЗ повідомив Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі.

Також Міністр додав, що Україна на сьогодні має достатню кількість вакцин, аби забезпечити ними усі регіони більш ніж в достатньому обсязі: «Наразі вакцина перебуває на складах ДП «Укрвакцина» МОЗ України та проходить низку формальних перевірок відповідно вимог ЮНІСЕФ, ВООЗ та канадського уряду, які надали її Україні в якості гуманітарної допомоги. Після чого вона буде розвезена в регіони в найкоротші терміни».

Нагадаємо, що вчора під час прес-конференції в Ужгороді начальник головного управління Держсанепідслужби у Закарпатській області Володимир Маркович запевнив, що випадків захворювання поліомієлітом на Закарпатті не зафіксовано.

Mukachevo.net

Коментарі

1
150

Незважаючи на це, у вересні поточного року Міністерство планує розвезення вакцин проти поліомієліту, у тому числі й зіпсованої партії, у регіони України з метою проведення імунізації. При цьому ніхто в Україні та світі не має уяви про те, до яких наслідків це може призвести. Тобто мова йде про гострий експеримент над українськими дітьми, на який готові піти посадовці Міністерства охорони здоров’я України заради збереження добрих стосунків з міжнародними організаціями, зокрема ЮНІСЕФ та ВОЗ. Чи не занадто дорого для України коштуватиме ця співпраця?

1
1

Сейчас к врачам и в аптеку страшно ходить, можно заболеть и умереть, а можно заболеть, умереть и родственников без копъя оставить. ВООЗ (МОЗ) он такой, опасный не щадит ни кого

Д1
До 1

Переглянула "вредоносный сайт". "Специализированное медицинское интернет-издание для врачей, провизоров, фармацевтов, студентов медицинских и фармацевтических вузов". Точно "вредоносный" :-). Чим люмпен менше знає, тим менше від влади вимагає. Одноклітинні покірні виконавці-амеби, які на "ура" сприймають всю інфу з телекранів, не напрягаючи мозок - найзручніше що може собі побажати будь-яка влада. Шкода, що людей відучили мислити та аналізувати події.

1
123

Моя дитина привита від поліомеліту і має всі прививки які мають бути у 4 річного дитяти,якщо не було в наявності то купували в аптеці,якщо дитина до прививки здорова то нічого і боятися наслідків,а прививку робити треба

1
1

http://www.apteka.ua/article/341874 - вредоносный сайт...

ЧВ
Читати ВСІМ!!!

№ 1003 (32) 24.08.2015 ("Аптека") "Вакцинація проти поліомієліту 2015 — безглуздий експеримент над 1,5 млн українських дітей" http://www.apteka.ua/article/341874 Тільки разом, тільки об'єднавшись ми зможемо захистити наших дітей від злочинних експериментів. Закарпатські лікарі сказали правду про реальний стан речей, але ця правда дуже не подобається високопаосадовцям МОЗ та ВООЗ. Чому? Читайте, аналізуйте, думайте!!!

А
Аптека

Ага... Сам нехай собі цю вакцину вводить... ось що пишуть фармацевти з приводу завезеної вакцини: http://www.apteka.ua/article/341874. Хтось бабло відмив на гуманітарці тепер її впарюють українцям. А ліки-то ВЖЕ ПРОСРОЧЕНІ!!!

Читайте також