МОЗ: Закарпаття серед областей, які не готові до 2-го етапу зняття карантину

9
21

Про таке повідомляють у вітчизняному Міністерстві охорони здоров`я.

Станом на сьогодні 11 областей не готові до 2-го етапу "адаптивного карантину".

Окрім Закарпатської не можуть зняти обмеження Донецька, Волинська, Рівненська, Полтавська, Луганська, Миколаївська, Хмельницька, Дніпропетровська та Чернівецька області.

У списку не готових також столиця та Київська область.

У перерахованих областях велика кількість хворих на COVID-19, висока завантаженість ліжко-місць у закладах охорони здоров'я та низьке охоплення тестуванням.

Нагадаємо, на Закарпатті кількість хворих на коронавірус перетнула позначку 1000.


Коментарі

БВ
Баширов в кокошнике

Я знаву єдну надсекретну лабораторію НАТО в Радванці

0
004

МОЗ може поставити питання перед урядом: коли з України заберуть секретні бактеріологічні лабораторії США?! Одна з них знаходиться в Ужгороді, а також в інших обласних центрах нашої Батьківщини, за різними даними - 13-15 лабораторій.

С
санитар

Психологический возраст пациента Береговской психушки Майдауна- лет 13ть.

КК
Коронавірус коронавірус

Ви шо хочете оби у нас було як у італії? Або як у іспанії люди сидіть дома

М
Майдаун

cecslrf,пушов на йух,свиньо коростава.Тебе вмазані правили пуд корчами!

!
!!!!

Всьо брехня!!! Безсоромна і цинічна!! Нічим не гнушаються!! Використовують інвалідів Які не можуть нич за себе сказати. Но нич..земля кругла..ще ся прийде за йсе відповідати!!!

I
Intafymj

Лохотрон. попробуйте провірьте цих захворілих. Хворіють політики, зірки, спеціально чим побільше говорять по телевізору щоб було розголосу.

I
Intafymj

Намалювали результати та всіх закрили на карантін! Брехачі!!

C
cecslrf

До майдауна!Видно шо ти вмазаний,майже на тебе повліяв корона-вірус.За таких ,як ти не знімають другу хвилю карантину в області.шкода.

М
Майдаун

Ти мустювко бандерувська, г..но соросовськое,худоба польська,15:33! Продукт інцесту,между францюватув галіцайськув козов і копильцьом її козлом!Правлений на п’яну копоню,так,як ьурячанку бандершня лакає нараз послі материної жвальки! Кіть закриють психдиспансери,то такі 15:33, будутьлізти до люди,як таракани! НАРОД,КІТЬ ВСТРІТИТЕ ГАЛІЦАЯ, БИЙТЕ МУ ПИСОК!

Г
Гого

Пидараси

М
Майдаун

Туй кось писав, ош я іздох уд барановіруса - сообщаву, ош я іще дихаву, ми із цімборами ромаріо і срср дустали фляшку пшеничної і так ісмя ся зрізали, што ішли сьмо у бовт требовати, оби нам продали колбасу на закуску по 2.20. Но в бовті на нас покликали поліцаїв, тоті нас удвезли лічитися у коргаз, лем теперька пустили. Но теперька ми ся пустиме на заперевальних із новов силов, бо ушіткі рублі з прошлого місяця сьмо пропили

Б
Бабло

Та то треба скидатися і відкуплятися. По-інакшому не дадуть жити тим барановірусом.

А
Андрій

Ще не такий цирк буде...

С
Саша

Ну що тут скажеш..ідіоти!

ЩК
Щефан Крук

Пробачте мені люди добрі, я вонючий полячок, потомок бандеровцю і хаю всіх, бо не люблю особливо Закарпатців. Неподобається мені що на галечені більше хворих як в Ужгороді - вимирає галечена. А іщем хворий на голву, ми з земляком Парубім в одному схроні сі ховали і в одній палаті в дурдомі лежали.

Б
Берегівчанин

Робіт, що хочете: але не знімайте карантин із двох термальних басейнів в м. Берегово. У нас тут при закритих басейнах та відсутністі туристів місто за останні два місяці стало набагато чистішим та спокійнішим. А до цього заробляло в тіньовому секторі - туризмі - пару сотень підприємців, а терпіти весь цей туристичний дурдом та незручності мали десятки тисяч берегівчан.

К
Коронавірус

Шикарно іде робота. Спочатку я розділив і самоізолював країни.Наразі приступив до тонкої роботи.В окремо взятій країні буду розділяти регіони,териториальні одиниці.... МОЗ забороняє! Плакати хочеться. Де МОЗ коли людей треба лікувати,оперувати,надавати меддопомогу...!? А от забороняти,то грудь вперед!

Я
Я

Цирк...

?
?

“вітчизняне” моз!? Гута би побила і таку “вітчизняність”!!! Докус хочуть угробити люди капіталобандіти! Запустили вірусофейк і ізголявуться. А “вітчизняні” бандіти ще й Закарпаття хочуть згноїти, розвалюючи туристичну індустрію!

S
stefan

Це знову протекціонізм "порохоботів". Виключили з готельного ринку конкурентів - закарпатські туристичні комплекси.

Читайте також