«Можна якось домовитись?»: На КПП Ужгород-Вишнє Нємецке українка запропонувала хабар словацьким митникам

13
6

«Можна якось домовитись?» - запитала українка на прикордонному переході Вишнє Немецьке-Ужгород, яка без вагань дістала гаманець під час стандартної митної перевірки в обхід чинних правових норм.

Як повідомила прес-секретар митиного управління Словацької Республіки (FS) Мартіна Рибанська, черговий відхилив її пропозицію, повідомив про ситуацію, і пасажира було оштрафовано за злочин підкупу державного службовця.

Чергова неодноразово просила громадянку України надати документи, що дають право на ввезення товарів на митну територію Європейського Союзу. Однак замість них вона дістала гаманець і запропонувала 100 євро зі словами «можемо якось домовитися».

Працівниця митного управління відібрала у неї паспорт, повідомила про ситуацію свого керівника, а акт передала до відділу інспекції та внутрішнього контролю для подальших дій.

«Суд у швидкій процедурі вирішив, що громадянка України вчинила злочин підкупу державного службовця, за що її оштрафували на 250 євро, а також призначили покарання у вигляді конфіскації майна, у цьому випадку це 100 євро, яке вона запропонувала в якості хабара", - продовжує Рибанська.

У разі несплати штрафу суд призначив альтернативне покарання у вигляді арешту на 30 діб.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ц
Ціґань

банка тушонки тай пілтиця солонини

ФФ
фінанс Франта

А шо та жона везла? Чи варта того?

R
rio

Кіть жона йшла на такоє то не із-за доброго життя. Бо помогати всім треба, айбо і заробити оби помагати треба. А тут іі вже будуть висвітлювати як мега контрабандістку.

F
fati

Читайте правильно, то не наші хлопці не пустили, а ЄСники, а журналістам вобще рекомендуємо менше по таможням і заграницям тігатися вже задовбали всяди світяться з ловлею жебраків, а самі шо там роблять чого не газують в окопи.

ТС
та сама з товаром

Можна якось домовитись?

Т
Троцкій

Завжди справи відкривають на жебраків, що пхають 200 гривень. А якби жона замість соточки євро поставила би тисячку, або більше...

Читайте також