МТС знову підклав свиню закарпатцям: тиждень почався з проблем зі зв'язком

9
7

Інформацію про серйозні проблеми підтвердили читачі Мукачево.net спершу в місті над Латорицею, а тоді й в інших містах Закарпаття - Ужгороді, Іршаві, Берегові.

Найтиповіші ознаки:

- абонент, якому ти намагаєшся додзвонитися, начебто перебуває поза зоною зв'язку;

- під час спроби дотелефонуватися з'єднання переривається без будь-яких на те причин - абонент не зайнятий, не веде паралельну розмову;

- навіть дотелефонувавшись до абонента після 2-5 секунд розмови зв'язок зникає.

Усі спроби з'ясувати причини проблем зі зв'язком у оператора закінчилися відмовкою про перевантаження мережі. Хоча варто зауважити, що якість зв'язку в МТС на Закарпатті шкутильгає вже останні кілька місяців.

Мукачево.Net

Коментарі

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YlBOPg7lDBk + + + В Киевi думали, як подолати системну кризу в Україні (ВІДЕО)

В
вася

Люди,шо ви ниєте?Переходьте на лайф,київстар, ніхто вас не заставляє на мтс сидіти.

М-
МТС -

машино тракторна станція

Ц
цімбор

до 123-го .нинішній мтс це вчорашній UМS . На жаль проданий маскалям...

Г
Гiсть

Согласна,в мене тоже пропали з рахунку грошi,а вони сказали шо хтось вiдправляе непонятно якi смски з мого номера.смiшно.мацкальска обдираловка.

1
123

для "абонент" перейди на український звязок, типу таксофон

А
абонент

МТС-ЦЕ МОСКАЛЬСЬКИЙ ЗВЯЗОК, НАГЛІЮТЬ ДО БЕЗПРЕДЄЛА! У МЕНЕ І ЦІЛОЇ РОДИНИ ПРИ ПОПОВНЕННІ 40 грн., ЗРАЗУ ЗНЯЛО 30 грн.В МТС МЕНІ СКАЗАЛИ, ЩО Я ЗВОНИВ НА ЯКИЇСЬ номер 585 типу ЯК ПОХУДАТИ. А ДИСЬ ПІВРОКУ ТАКОЖ, І В МЕНЕ, І В МОЄї РОДИНИ ЗНЯЛО ЗА КОРИСТУВАННЯ ІНТЕРНЕТОМ, СКАЗАЛИ МЕНІ В Ужороді офісу МТС, хоча Я ЇМ СКАЗАВ, ЩО Я НЕ КОРИСТУЮСЯ ЇХНІМ МОБІЛЬНИМ ІНТЕРНЕТОМ, В МЕНЕ Є ВДОМА СТАЦІОНАРНИЙ.ОДНИМ СЛОВОМ МТС ЦЕ-МОСКАЛЬСЬКІ ПІДЕРИ, ЯКІ РОЗВОДЯТЬ ЛЮДЕЙ.В УКРАЇНІ ТРЕБА СВІЙ МОБІЛЬНИЙ ЗВЯЗОК!!!ТИМ БІЛЬШЕ РОСІЯ _ ЦЕ СПОНСОР ТЕРОРИСТІВ!!!

Читайте також