Мудрик, Ярмоленко та інші: Селезньов анонсував свій прощальний матч, який проведе в Ужгороді

6
8

Екс-форвард збірної України Євген Селезньов планує провести прощальний поєдинок.

?"Прийде час, і я обов'язково дам велике інтерв'ю, яке підсумує всю мою кар'єру. Там розкажу, що сталося і як усе було. Це станеться після мого прощального матчу, який планую провести в Ужгороді.

Там зберу людей, з якими грав разом і проти кого грав – Ярмоленка, Мудрика, Шапаренка, Ракицького, багатьох інших. Покличу туди дуже гарну компанію. Сподіваюся, приїдуть друзі-хокейчики – Варлам, Буба (Сергій Варламов та Сергій Бабинець, – прим.). Звісно, цей матч буде благодійним.

Наразі ж закінчив, бо перестав отримувати від цього футболу задоволення. Точніше, не від футболу, а навколо футболу. Не бачу сенсу перебувати там, де немає гри, а точаться якісь ігрища. Це не моє. Вважаю, що не можна ображати хлопців, ставитися до них, не як до людей. Я їх всіх порву, коли даватиму те інтерв'ю, про яке казав вище. Це пройдисвіти", – сказав Селезньов у коментарі Sport.ua.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДН
До нижнього

Не 6 млн , а 15 млн грн + на пам'ятник , дітям безоплатне до 18 років (якщо є) , пільги на комуналку ..... Повний пакет .

СД
Селезньов до Крісті і Олександри

Та бо я спортсмен, а не воєнний, я ліпше замучу матч зірок благодійний, та зберу хоть 100 000 на армію, та більше толку буде, ги піду войовати, та убютьня на тритій динь, та щи пак компенсацію за ня платити 6 000 000! Та што ліпше дівки? Та й я таких матчів годен намутити 10-20!

К
Крісті

Ганьбили би ся, але які спортсмени, здоровя повно, а войовати не йде

М
Мукачівка

Йдіть захищати країну нікчеми!

ТІ
ТСК і СП (військкомат)

Після закінчення "ігрищ з м'ячиком" отримаєте довгоочікувані повістки до війська. Без ВЛК (ви ж здорові бігати по полям футбольним і по барам алкогольним). Йдіть захищайте неньку Україну.

Д
Дідо

Прощаються бо ідуть воювати? Чи в чому діло?

Л
Лобдош

Я не витримаю такої втрати, він зробив мені автограф прямо на вухо

Л
Лопта

МенI наср@ти на ваш футьбол ! В краiнi маму вашу вiйна!!!!

Читайте також