Мукачеві обиратимуть кандидатів у Народну раду міста

9
12

Сьогодні, 23 лютого у місті Мукачеві відбудуться збори громадськості на яких буде обговорено, якою саме має бути Народна Рада Мукачева.

Також, обговорять хто до неї має війти або не має право входити, як вона повинна діяти, які повноваження у неї мають бути.

Час зустрічі о 17:00 біля кінотеатру "Перемога" .

Коментарі

П
папа

чалый вобще чёрт нагуляный, давно сидеть должен был дятел за множественные изнасилования, разбои, грабежи и вымогательства! на нары петуха!

1
1111111111

Простые люди туда не попадут: будут все подхалимы с мерии и их приближенные. Как было до сих пор - все привилегии для горожан использую работники мерии: в Артек ездять их дети бесплатно, льготы и т.д.

ДВ
до всіх

...Оберіть у Народну раду Деркачку, Іваницьку, Кушніра, Галая, Маняка, Лабоша, Васюту....... та люди вас заб"ють! Заженіть своїх агентів на базар, по магазинах та послухайте, що за вас люди говорять!!!!!! Ці люди і інші грішники мають добровільно піти без ганьби і викриків.Не обурювати і не нагнітати і так гарячу ситуацію. Достатньо з них! Нові представники громади мають прийти, моральні особистості, некорумповані, нефальшиві, гідні та достойні.Так має бути,в память загиблих революціонерів на Майдані, котрі гідно ішли на смерть, заради кардинальних зміни у суспільстві.

ВП
Все помню.

Когда нусер будет отвечать за 2004 год за избиение Оробця за свою проституцию и Балогу надо уже начинать спрашивать за его кадровые решения ~ простой пример Чалый дупутат от ЄЦ. скоты продажные Балоги

ДП
до попереднього комента

Додайте до них ще Анці Іваницької подружку Балажку-уголовницю з аграрного коледжа. 28 лютого 2014р о 9 год у мукачівському суді розгляд кримінальної справи Балажки по фальшивому диплому.Весело і цікаво буде подивитися на цю пройдоху.

О
ОРГАНІЗАТОРАМ

Оберіть у Народну раду Деркачку, Іваницьку, Кушніра, Галая, Маняка, Лабоша, Васюту....... та люди вас заб"ють! Заженіть своїх агентів на базар, по магазинах та послухайте, що за вас люди говорять!!!!!!

В
Віталік

ужасные факты революции в Укарине http://www.youtube.com/watch?v=8zi1oyftb7A http://youtu.be/2yg1rXMSjFk В Україні не революція а воєнна інтервенція США і Германії, на київських вулицях є не тільки мирні демонстранти але і боєвики, і дальше буде відбуватися геноцид українського руськомовного населення - уже і відбувається.

Й
йвану

никаких. филькина контора без никаких прав.

Р
Рахівський

Терміново при змінах треба зачистити та закрити в казимати працівників карного розшуку УВД убозу ужгородського міськвідділу та райвідділу, які кришували кримінальні угруповання по зачистці домів та квартир Ужгородщини діливши з ними гонорари.Скоти лешко кувик, кириканич, улинець, стефанишин зять гол. апел. суду корупціонера крегула, який разом із варцабою буковчаником немешом россохою замяли пограбування жителя Ужгородського району на 40 000 доларів працівниками карного розшуку яких затримали при поділі гонорару із злочинцями у Франкківську київські убозівці.Категорично не можна запускати в домівки працівників карного розшуку тому, що вас через декілька днів пограбують. Нехай скоти здохнуть і знають що люди їм не пробачать. Закарпаття повинно знати скотів у погонах. Слава героям які загинули на майдані!!!!!!!!!!!

Й
йван

А які в неї повноваження будуть?

П
паріот

Народна рада склад її повинен бути виклюно з чесних справедливих людей яким має надатись повноваженя контролювати міську раду за всією діяльністю. Вона повинна чесно контролювати всі силові структури особливо прокуратуру та суди за винесенням несправедливих-незаконних рішень, які на сьогоднішній день майже всі рішаються по звінкам зверху! При виявленні порушень приймати всі невідкладні діі щодо порушників чинних ЗАКОНІВ. Лише в такому випадку ми можемо змінити нашу Державу на правову незалежну Країну з якою мають рахуватись і поважати всі країни СВІТУ.

М
мукачівець

у Мукачеві День жалоби.

Читайте також