Mukachevo Half Marathon 2017: Десятки людей пробігли вулицями міста (ФОТО)

4
21

Сьогодні неділю, 15 жовтня, в Мукачеві відбувся забіг учасників напівмарафону «Mukachevo Half Marathon 2017».

 Маршрут мукачівського напівмарафону проходив в два кола історичною та рекреаційною частинами міста, аби учасники могли насолодитись мальовничими краєвидами, історичними пам’ятками та незабутньою природою.

На дистанції спортсменам була забезпечена музична підтримка, пункти харчування та гідратації. І звісно ж неймовірно смачний Бограч - party на фініші.

Спортсмени Валерій Найман, Максим Жаровський, Андрій Расчупкін та Віталій Капітан подолали дистанцію в 21 кілометр, а Мирослава Яцола та Борис Любка пробігли дистанцію протяжністю 10 кілометрів.

Пропонуємо вам переглянути чудові світлини з цього заходу.

Коментарі

S
Shumi

До мукачевцев До вашого відома не бабусю з церкви привезти не міг,а сам в неї йшов з жінкою і малими дітьми! Мені до речі 15 км туди йти якщо Вам 200м. Теж пішки пропонуєте йти? Я навіть дуже "ЗА" такі заходи,бо й сам іноді приймаю в них участь(вело наприклад). Я за те що затори були На ТИ я з Вами не переходив...

В
Вася

У мене ідея! Літом у 2018 року коли жара зробити марафон у бікіні - допускаються жінки та дівчата віком від 18 до 35 років! Що скажете? Я думаю це би підняло настрій, заради такого я би змирився з перекриттям!

Д
Дюсі

??Шо то за бабка така продвинута яка в комах шарить....

ДМ
До мукачевцев

Ну, что вы за люди! Да наш город из конца в конец можно пешком пройти за час, а вы всё скулите и скулит - аж на три часа видите ли город перекрыли!!! Бабусю он из церкви не мог провезти... Мне 75 лет и пешком в церковь стараюсь ходить. Машинами забит весь центр города - 200 метров пешком пройтись ленитесь. Я бы вообще советовала весь центр перекрыть для транспорта во имя чистоты воздуха и нашего же здоровья - дольше живёт тот, кто пешком ходит!

С
Сашв

Постояв у пробках вчора трохи, але не вважаю це проблемою. Зрозуміло зате чого наше Мукачево таке униле - почитав коментарі і в шоці. Та вам, народ, виходить, нічого не треба шоб в місті було. Молоді у нас зайнятись абсолютно нічим, ніякого культурного життя. Хіба побухати. В сусідньому Ужгороді проходить купа всього мало не щодня, а у нас народу нич не треба.

ПТ
просто так

правда і ще раз правда най ходять бігати на обїзну а не доставляють людям дискомфорт ..не зважаючи що вчора була неділя багато хто і працював і не один походу зпізнився через тих "спрінтерів" ще ліпше кругом ловачки най доганяються!!!!

П
пікачу

в городі була просто жирна ( . ) з центра в сторону ужгорода виїжав через кольчино. в 11:20-11:40 на вїзд джержинського машини стояли за кольцом епицентра. в сторону поста машини стояли до азс маркет біля тідісі. з сторони ужгорода осьтаня машина стояла біля перехрестя на клячаново.

М
миша

дуже хочу в эвроппу...

S
Shumi

Нє,ну реально незручно було в пробках стояти.В церкву на службу спізнились... Ледве з'їхали з траси на вул.Дзержинського і там капець... Хоч би ті поліцейські якось рухом керували

О
Оля

Це вже надоїло. ... то з маршрутками хитро мудро у....бав. Що тепер пів години треба чекати. Ще й ті й...бані білети купляти. Тепер кажу неділю то марафон то заїзди усякі. Як то не мош поняти город малий... Нашо то устраювати такоє в городі.

О
Оп

Не, ну реально, перекрили рух транспорта на декiлька часiв, бо кучка недобiгунiв вирiшила вулицями мiста слонятися. На то е парки, майданчики, якщо мало - у лici побiгайте, буде вам i спорт орiентування i грибiв найдете, нелюди.

Т
турист

Це просто п_дєц шо творилося сьогодні в Мукачеві! Массові пробки, автобуси стояли 40 хв куди їхати, як їхати ніхто нічого не сказав! Стояли авто аж біля заправки ультра на трасі - це нормально???? За кого ви думаєте "місто" ??? а скільки людей не змогли нікуди добратись через це ваше перекриття або спізнилися?? БАРДАК!! Транспортна служба нікого не попереджувала де організація? бідні водії, бідні пасажири ! Для спорту відведено спеціальні місця а не пів міста. Емоції зашкалюють через ось цей балаган

М
Михась

"Спортсмени Валерій Найман, Максим Жаровський, Андрій Расчупкін та Віталій Капітан подолали дистанцію в 21 кілометр, а Мирослава Яцола та Борис Любка пробігли дистанцію протяжністю 10 кілометрів." Це все заради шістьох учасників, всі інші могли спокійно круги намотувати на стадіоні(доречі зробіть там доріжки -)) ).

А
Автомобіліст

Другий раз , нехай насолоджуються мальовничими краєвидами павшинського лісу .....

В
Виталий

Тут уже вопросы к тем, кто отвечает за транспорт. Почему не продумали маршрут. В любую точку города можно было добраться , просто по другому маршруту. Если перекрытие на 3 часа некоторых улиц в городе такая проблема, то это, как минимум , странно

ДВ
до виталия! 19,08

возможно с одной стороны ты прав...но......если все всех предупредили то почему сами автобусы маршрутки незнали как куда проехать кружляли по 6 раз на одной улице не выехать не вьехать??????? доживешь до тех лет когда тебе буде 70-80 лет то посмотрим как тебе пишочком пол города обходить .так как автобус видите ли туда не едет ..мусора перекрыли.. тебе что то припало от этого бега? мне нет одни неудобства..

В
Виталий

Организаторы перекрывали улицы очень лояльно, хотя стоило закрыть автомобилистов и ужгородскую, а ещё мост с якорем. Заранее людей предупреждали, что будут перекрывать и была карта. Кто хотел, обратил внимание. Бежало больше 200 человек. Организаторам спасибо. А тем кому очень неудобно - от подобных мероприятий городу большая польза за счёт привлечения внимания и потока туристов (спортсмены те же туристы). И если вы не видите очевидной пользы популяризации спорта, то мне вас искренне жаль. Очень узко мыслите

Л
Лоці

Це просто жахливо. Перекриваються вулиці заради не зрозуміло чого. Ні, зрозуміло - чергова показуха. Чекаємо наступного пробігу.

С
спостеригач

це просто жах. возможно для спортцменив так. це приемно ..але....город перекритий .организатори не думають за зручности мешканцив города. муниципаи перекрили по 3 раза одну вулицю..старенькубабку везли з церкви так домой не пустили.....плана города що перекрито не мали...рации немали .ничого не знали.. балога привив парк в порядок нехай там и бигають....а достопримечательности города можно спокойно и пишочкой пройтись и подивитись...

КВ
Котик Володимир Юрійович

На рахунок насолоди мальовничими краєвидами, це ви перебрали! Марафонці не звертають на це увагу.

R
r

А скільки людей перетерпіли незручності? Сотні?

Читайте також