Мукачево гідно впоралося з 30-сантиметровим снігом

11
0

Синоптики кажуть, що такого снігу, Який випав у останні дні січня і на початку грудня в Закарпатті не було з 1999 року. У Мукачеві, приміром, сніговий покрив досягав до 30 сантиметрів.

 У перший же день великого снігопаду, 28 січня, було зібрано нараду з питання боротьби з великим снігом. Усім комунальним та інших відповідним службам було дано доручення. Протягом всіх днів, коли йшов сніг на вулиці Мукачева виїжджали сім снігозбиральних машин, чотири потужні самоскиди, три трактори, автогрейдер. На очистці вулиць і тротуарів працювало понад 120 працівників комунальних служб, Було розсипано з метою не утворення льодової кірки понад 60 тонн солі.

Зрозуміло, що без участі населення міста боротьба з великим снігом була б не такою результативною Подяка тим керівникам підприємств, установ і організацій, які підняли свої трудові колективи на очистку прилеглих територій від снігу, залучили власні транспортні засоби. Подяка тим мешканцям, Мукачева, які, як у давнину, прочищали тротуари біля своїх осель. На жаль, були й такі, хто не поважає своїх земляків і не зробив нічого, щоб тротуари перед їх кафе, магазинами, офісами були своєчасно очищені від снігу. Так, приміром, знехтували цим громадянським обов’язком власники магазинів «Київстар» на вул. Горького та І.Франка, магазину «Світло люкс» на вул. Миру, турагенства «Меридіан» на тій же вулиці, п/п «Аптека» на вул. І.Франка31/1, а також магазину «Софія» на вул. Пушкіна, 24. До речі, власник цього магазину взагалі відмовився укласти договір на прибирання прилеглої території від сміття. Що ж, пошкодував десяток гривень, сплатить більше сотні адміністративного штрафу. Наразі складено 8 адмінпротоколів на порушників правил благоустрою міста, а тим, хто ці порушення не усуне, загрожуватиме штраф у десятикратному розмірі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також