Мукачево готове закупити вакцини для дітей, але чекають на рішення нардепів

5
0

Учорашня робоча нарада міського голови Мукачева Андрія Балоги з відповідальним працівниками управлінь та відділів була присвячена важливим питанням соціально-економічного характеру.

А також питанням підготовки та проведення на належному рівні Мукачівського бізнес-форуму, Днів міста, Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Смарагдові витоки» заходів, які виходять за рамки міста над Латорицею та навіть нашого краю та країни, повідомляє Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому.

Особливу увагу привернули до однієї чи не найголовнішої: питання вакцинації дітей. У ході обговорення даного питання висловлювалася готовність керівництва міста закупити необхідну партію вакцини у сусідів за кордоном. Однак на сьогоднішній день існує проблема з доступом ліків, які зареєстровані і продаються на ринках країн Європейського Союзу, США, Канади тощо на ринок України через складну процедуру реєстрації. Тож заручниками такого стану є широкі верстви населення нашої країни.

Певний оптимізм щодо вирішення такої, до певної міри ганебної ситуації, вселяє рішуча позиція Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, який закликав депутатів Верховної Ради України на цьому пленарному тижні підтримати рішення Уряду і «ухвалити законопроект щодо спрощення доступу якісних ліків з-за кордону до України».

Що ж рішення за народними обранцями, на яке очікують не тільки у нас, в Мукачеві.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також