Мукачево очолило рейтинг ТОП-5 міст за динамікою прозорості

16
4

Про це повідомляють на сайті Мукачівської міської ради.

Transparency International Ukraine представила результати проміжного оцінювання прозорості 100 найбільших міст України. Міста продовжують втілювати рекомендації щодо дотримання принципів прозорості та підзвітності в їхній роботі. Фахівці відзначають, що найбільшого прогресу наразі досягла Мукачівська міська рада, яка підвищила свій підсумковий бал із 39,5 до 76,56. Експерти зазначають, що Мукачівська міська рада наразі демонструє найкращу динаміку підвищення прозорості серед міст, які повідомили про оновлення.

Міським головою видано розпорядження “Про покращення позиції міста в Рейтингу прозорості міст України”. Затверджено бюджетний регламент, а також Кодекс етичної поведінки посадових осіб, - про це йшлося під час гри-тренінгу “Інструменти впливу громадян на владу. Від теорії до практики», який відбувся у Мукачівському центрі дитячої та юнацької творчості проведе



У березні 2019 року Мукачівський міський голова видав розпорядження «Про покращення позиції міста Мукачева в рейтингу прозорості міст України», яким було доручено оприлюднити на сайті потрібну інформацію та створити нові можливості онлайн-послуг для містян.

Коментарі

АЦ
а ци немож би

покрасити даяк прозору маршрутку №1 ....бо не видко коли ходить... коменти канєшно паскунні...люди не ходять до церкви де би випустити пар перед причастям...пани...може зробите даякий тир...оби не метали вам гатями в очі))))))

М
мукачівець

очолює рейтинг по баригам наркотою і вонячим бородачам

К
Кучо

А шепелява Іра щи їх захищає

Ж
Жорік

Щи кіби обдолблені Швардаки не стріляли із машини по людям та щи ліпшоє мукачево було би!

Читайте також