Мукачево перетворюється на Венецію (ФОТО)

11
15

Після активного снігопаду та морозів в Мукачеві температура підскочила до +8 градусів, тому у місті над Латорицею – відлига.

 

Кучугури, які створили «огорожу» між дорогою та тротуаром почали танути. Якщо в центрі дороги ще більш-менш розчищені, то на околицях мукачівцям потрібно пересідати на човни. 
 
Авто комунальних служб зачищали сніг на узбіччя дороги,  тому згодом утворились метрові кучугури. Саме вони через свою масу не дають талій воді текти  у каналізаційні люки.
 
Жителі Мукачева власноруч копають траншеї до каналізації, щоб вода хоч трохи попадала до неї.
 
З потеплінням, утворились і сосулі, в деяких місцях вони досягають пів метра. Їх теж активно збивають комунальники.
 
Ще однією загрозою для здоров’я містян є звисаючий сніг з даху. Тому Мукачево.net просить бути обережними та не ходити під будинками.

Коментарі

М
маша

а де мерія??? чому не контролює роботу комунальників??? я вчора 3 рази за день взуття змінювала, бо все промокло. так і до епідемії не далеко!!!! їм добре, бо вони на роботу пішки не ходять..а зря. були би ми швейцарією, та можливо, був би якийсь порядок.

О
От

На вибори всі біжать голосувати за 100 грн

Б
Балоган

Я,вам шо чоботи купувати буду?Сніг спадє Ратушняк вам допоможе.

С
Сергій

Де в дірі комунальні служби? Посеред старого Пасажу снігові кучугури, то не можна було проїхатися в неділю, коли там нема людей і прибрати все? Чмошники

І
Ігор

Мукачево кожного разу після снігу , перетворюється на Венецію! Дякуємо нашим комунальникам!!!!!!

ГБ
Гузі бачі

Вітько, а кого они люблять?

Ю
ЮРІЙ

Лендєла - геть!

В
Вітько

ОГо , она самая с первого снега ожидающая. Недокацапи тебе ненавидять "Гузі бачі".

ГБ
Гузі бачі

А я нись бов свідком такої ситуації: на переході літня жінка не могла шиковно пройти через тоту воду з кучугурами, а за нив стояв юнак із свойов мамов і начав на ту літню жінку гойкати :"что застряла, карова, прахаді уже бистрєє, ползать будєшь дома". Мати того недокацапа (най ня перебачать культурні росіяни) слова не уповіла "сваєму дражайшему синочку". У літньої жінки сльози потекли з очей... Мені самому стало дуже боляче Висновки най каждий робить сам...

I
InterMEZZO

А комунальні служби завезли у бутіки гумійові чоботи і чекають докіть їх не розкуплять ))))))) Хоть на чомусь зароблять )))

О
ОГо

То на сьомій фотографії какашка під водою в ополонці?

П
Пикачу

"Бггг" порвав нахрен!!!!)))))))))))))

Б
Бггг

КУ! (татататататата) ЧУ! (татататататата) ГУ! (татататататата) КУ-ЧУ-ГУ-РИ!

78
7-100 8-100

О нi !!!!! Рятуйте Кучугури!!!!!

1
123

Кучугури детектед! Егегееей!

Читайте також