Мукачево побачило «Бенефіс» за Чеховим (ФОТО)

10
2

Вчора, 24 березня у нашому мукачівському театрі відбулась вистава «Бенефіс» за чеховським водевілем. Вийшла дуже цікава вистава. Сам спектакль був побудований з трьох творів-мініатюр А.П. Чехова - «Ведмідь», «Пропозиція» та «Лебедина пісня». Кожна мініатюра - це смішна історія, яка переходить з драми в комедію.

Водевіль перший «Ведмідь». Зміст: поміщиця Попова - молода вдова, схована в чотирьох стінах від горя, але досі віддана покійному чоловікові, мріє лише про одне, - дожити свій вік не знімаючи трауру. Але раптом в будинок навідується поміщик Смирнов і вимагає повернути йому борг, що числився за її чоловіком.

Він грубий, ненавидить жінок і готовий навіть убити Попову, якщо вона не поверне йому гроші. Скандал доходить до абсурду, до дуелі і в цей момент Смирнов розуміє, що ніколи раніше він не зустрічав такої сміливої жінки. Навіть вбивати шкода! ... Але все, звичайно ж, закінчується палкою любов'ю і пристрасним поцілунком.

Водевіль другий «Пропозиція». Зміст: Ломов приїжджає до Чубукова просити руки його дочки Наталії Степанівни.

Степанівна відмінна господиня, непогана, освічена, та й Ломов хороший, здоровий, вгодований, але боляче недовірливий. Ломову вже 35 років - вік критичний і йому потрібна правильне та впорядковане життя. Батько нареченої теж щасливий, що нарешті знайшовся жених для його доньки. Але от оказія, земля Ломова, виявляється вже 40 років, як земля Чубукова. Починається емоційна драма з з'ясуваннями, чия ж земля. Про пропозицію руки і серця все вже давно забули і перейшли на взаємні образи. Як кажуть: від любові до ненависті один крок. Але все, звичайно ж, закінчується палкою любов'ю і пристрасним поцілунком.

Коментарі

Е
Ехх

а де можна узнати коли ще представлятимуть цей Бенефіс на цьому тижні?

Л
Леся

все добре,тільки шкода ,що текст не авторський і скопійований з інтернету фото неперевершені)

Читайте також