Мукачево Ровер Фест: десятки велосипедистів та дружня атмосфера (ФОТО)

5
17

Вчора у місті над Латорицею до Європейського тижня мобільності відбувся перший "Мукачево Ровер Фест".

Організаторами та партнерами фесту виступили: Мукачівський міськвиконком, ГО «Форза», ГО «Молодіжні Ініціативи Закарпаття», ФСТ Спартак, МГО "МСП Police 911", Управління патрульної поліції м. Мукачева, веломагазини «Moto-lux» та «Дикий Захід». 

Велосипедисти заполонили вулиці міста, організувавши старт із Парку Перемоги, де все-ще триває "Варишське пиво-2016", а також де можна покататись на 30-метровому оглядовому колесі.  

За словами організаторів, разом вони зібрались аби показати, що велосипед це – не просто засіб пересування, це стиль життя, стиль здорового та успішного життя у колі однодумців. 

Коментарі

J
janos

прийшло мало бо не вшиткі в курсі што то ровер

ЧR
чуєш, Rі0

А одколи ушитки велосипедисти в місті приписані до асоціацій? ті 13-тирічні шмарклі - то тоже асоційовані? не сміши)) бо всіх водіїв автомобілів на словацьких номерах припишемо до організації, що перекрили рух на КПП. І всіх водіїв оленями тоді треба називати із за пари даунів, що не навчені правил. Тому всіх не греби під одну, подобрій.

ДR
до Ri0

А у цьому заході асоціація не є організатором. Два слова з життя міста виучив, а в деталях не знаєшся. Плюєш на себе, а твої погрози до тебе і повернуться.

R
Ri0

По тротуарам розучіться їздити, інваліди срані. Асоціація велосипедистів? Інваліди, разом з тим головою, новаком. Пішоходи скоро по проїзній частині ходитимуть, бо дебіли по тротуарам їздять. Плюю на вас всіх, а повернусь до Мукачева, колеса попробиваю. Інваліди)))

V
Vvv

Виглядає жалюгідно. Захід слід віднести до організаційного провалу. Число учасників явно не до міста#1!

ДН
до нижньої марги

ти свою жопу в удовольствіє возиш..а люди даякі на машині гроші заробляють..маршрутки,таксі,продукти розвозять..за других треба мало думати... до Бачі-а тим двом ушльопкам кось скоро башку зверне,бо по тротуарам ся носять..не дай бог когось заціплять,будуть на собі ті біціглі носити...безмозглі тупаки.

Ю
Юрко

люди,які пробки?ви у пробках не стояли.пробка це 1-2 години,а в нашому вароші всі відстані біцігльові.із центра в паланок 10 хвилин,а на машині 7 хвилин,кить нема дощу я про машину і не думаю-на велік

Б
Бачі

сісі пацани шо спереді їхали ги угашені летіли

О
Ол

Все це чудово.Але не знову ж таки неорганізовано на належному рівні.Мали попередити водіїв маршруток хочаб

.
.просто

Вам не угодиш,щось організовують - не добре,не організовують не добре. Я вважаю ,що то не така уж трагедія почекати декілька хвилин,або годину . Організатори молодці!я рада,що в нашому місті почали хоть щось організовувати!)надіюсь і далі будуть чудові мироприємства в нашому місті)

П
Пішта

Сі двое що дуба ставуть на фото, літавуть по варишу шо голеса горять)).

М
М

Люди добрі виходний пройдіться і піші молодці організатори, любо побзирати коли молодь заниматься не хирньов!

Г
Гость

Мош і пройтися і пішком, виховний пробки вам заважавуть є чим молоді заняття.

А
Андрій

На фото молодший Михайло Ільтьо- так держати, молодець Мішаня гордість батьків.

А
Андрій

Молодці організатори, є чим зайнятися молоді, а не курити, нюхати і випивати!

В
Водій

Невже неможна було організувати десь на околицях міста а не в центрі??? Невозможно просто вихідний день а місто в пропках... Полісмени толком неможуть пояснити як об'їхати ..

X
XXX

Органiзатори повиннi були заздалегiдь попередити, що вулицi в мiстi будуть перекритi i якi самi. Навiть в Ужгородi попереджали про перекриття вулиць.А то iдеш, а полiцiя повертае тебе з вулицi на вулицю, як i всьо в Украiнi чере ж...

Читайте також