Мукачево — розбудовується: у місті активно зводять котеджі та багатоповерхівки (ФОТО)

23
8

Зараз будівництво котеджного міні-містечка проводиться по вулиці Августина Штефана (колишня М.Горького - ред.) та багатоповерхівки по вулиці Берегівській, де, неподалік, у вже збудованих раніше котеджах заселяються власники.

На вулиці Августина Штефана вже до кінця літа буде зведено 30 двоповерхових будиночків з парковкою у дворі. Кожен будиночок матиме 120 квадратних метрів загальної площі, але без гаража. Будиночки будуть забезпечені цілодобовим водопостачанням, електроенергією, газом. 

Орієнтовно, у будиночки на Августина Штефана можна буде заселити ближче до зими. Будівництво планують закінчити у серпні-вересні цього року.

Активно триває будівництво багатоповерхівки по вул.Берегівській, неподалік військової частини. Ймовірно, будівництво завершиться вже цього року, але коли саме можна буде поселитись у квартирах - невідомо. 

Обидва проекти втілюються приватними забудовниками. Водночас, як нещодавно повідомив мер Мукачева Андрій Балога, в найближчі 4 роки в місті планується звести соціального житла на 2000 квартир.

Коментарі

В
Василь

Масштаби будівництва просто вражають уяву!..Для порівняння: "Пентагон" побудували за 3-4 роки,"Росвигово" - за 7-8 років,при чому роботи йшли,фактично,паралельно. А ще багато будувалося у Підгорянах,на Iндустріальнiй,Франка,у Паланку: при Роглева існувала будівельна індустрія, - масово будувалися не тільки дома,а й школи,лікарні,дороги,стадіони,прокладалися ЛЭП,каналізація,підводилося водопостачання і др.об'екти інфраструктури кратно підвищуючи собівартість будівництва(розумний баланс досягався саме за рахунок серійності робіт) + солідний ФЗП. Те,що будується в Мукачево при рагулях-окупантах - рівень XVII століття,що в принципі і відповідає рівню самих рогатих злодіїв-неадертальцев.

В
Вася

Лібше відбудовували заводи фабрики а потім за рахунок фабрик строїли соціальне житло.а то знову бабки викачують з народу

3
369

а чия то общага на Франка, такоэ як би її градами побило?!

М
мукачивець

до "для" - Євреї повертаються їх чекають, їм тут рай, не то шо у маленькому ізраїлі де війна і пустеля, а тут дешева рабсила і коштує все для них копійки.

K
ka

для першого коментатора. не біда заселяться біженці зі сходу їм тут рай

С
саша

хто знаэ власникив що будують на великогирний? то не афери?

П
пітьо

А шо строять коло епіцентра?

Д
для

это хорошо , но по чуть чуть все покидают Закарпатья , а если так дальше будут зажимать местное население , то эти квартиры будут просто стоять пустые

Читайте також