Мукачево розширилось ще на 19 вулиць мікрокварталу для бійців АТО (СПИСОК)

7
6

Назви вулиць були затверджені на сьогоднішньому засідання виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

Члени виконкому підтримали пропозиції “Спілки учасників АТО міста Мукачева та Мукачівського району” та Комісії з питань збереження історичної спадщини, найменування та перейменування вулиць, встановлення пам’ятних знаків в місті Мукачево. 

Так, мікрорайон по вулиці Франка Івана-бічна, де було виділено земельні ділянки для учасників АТО, отримав такі вулиці: Бєлікова Віталія, Жука Миколи, Новицького Віктора, Чорнобая Романа, Покидченка Михайла, Вишні Остапа, Головка Андрія, Дрогобича Юрія, Довженка Олександра, Загребельного Павла, Заньковецької Марії, Калнишевського Петра, Кобилянської Ольги, Леонтовича Миколи, Нестора Літописця, Острозького Констянтина,  Пулюя Івана, Руденка Миколи, Ступки Богдана. 

Перші 5 вулиць названі на честь загиблих бійців АТО з Мукачева та району: Бєлікова Віталія, Жука Миколи, Новицького Віктора, Чорнобая Романа, Покидченка Михайла. 

Цієї осені 228 учасників АТО отримали земельні ділянки в Мукачеві

Коментарі

НЧ
не чужий

ТАК ТО ВОТ.....СИДЕМО,МОВЧЕМО.НОВИЙ РІК СКОРО...А ПАК ЧУДУЄМЕСЯ ЗВІДКИ І ЯК ПОНЯТНО...ГРИПП...А Члени виконкому “Спілки учасників АТО міста Мукачева та Мукачівського району” та Комісії з питань збереження історичної спадщини, найменування та перейменування вулиць, встановлення пам’ятних знаків в місті Мукачево. ХОТІВ БИ Я ЇХ ВИДІТИ

S
slavon

А ХІБА НЕ ВСЕ ОДНО?ПРОЙДЕ ЧАС НАЗВЕМО ВУЛ ЯРОСЛАВА МУДРОГО...ВУЛ ПАВЛА ЛАЗОРЕНКО

НЧ
не чужий

ЗАМІСТЬ УЛИЦІ ПУЛЮЯ.А ВАДЬ Калнишевського ... У МУКАЧЕВІ МАЄ БУТИ ВУЛ ШТОЛЦЕРЯ...ЯКЩО ХОТЬ ХТОСЬ ЗГІДНИЙ ПІДДЕРЖІТЬ............

НЧ
не чужий

Перші 5 вулиць названі на честь загиблих бійців АТО з Мукачева та району: ЖАЛЬ ХЛОПЦІВ,а там де они родилися і жили ци назвали їх іменами вулиці.у іхніх городах.............СУКИ!!! УЛИЦЯ ШТОЛЬЦЕРЯ У мУкачеві Є ?Ви няня та маму їх видете....Перечитайте назви Перші 5 вулиць названі на честь загиблих бійців АТО з Мукачева та району:

НЧ
не чужий

Може хорош у войнушку іграти...меньше трагедій,смертей,бід в сімях...Тай і вулиці не треба буде переіменовувати...Доста дорого Імена ті дістаются...Така ВІЛЬНІСТЬ ТА ЧИ ТРЕБА КОМУСЬ?

А
автохтон

А чому б не увіковічнити Ровжо Шандора та Піші Морію ?

Читайте також