Мукачево скликають на Віче (ВІДЕО)

3
20

Воно має пройти у середу, 19 лютого о 13.00 на центральній площі міста перед пам'ятником Кирилу та Мефодію.

Про це було оголошено сьогодні під час вшанування загиблих у Києві 18 лютого. Активісти також записали відео-запрошення до містян.

Коментарі

KO
Katz Otto

януковощ - шiстьора. Люде пiкетують хижку Ахметова у Лондонi. Олiгархи рулять ушитким. Iще не ясно вам?

(
(((((

Может организовать сбор денег на медикаменты для Майдана?

1
123456

До Тих, хто на майдані в Ужгороді,-якщо нічого робити їзжайте до Київа. В Закарпатті нема сенсу стояти,тут керує одна партія і людина, і без його вказівки нічого не відбувається... хочете допомогти- на майдан у Київ...

1
123456

до oxi666 розженуть майдан буде другий, треба відстоювати свої права. Кріпосне право відмінили, завдяки таких повстань, які зараз відбуваються у Київі... Мені тебе жаль, ти мислиш як раб, якому підкидують обїдки, і ти радуєшься... В цьому житті всі рівні та смертні,не залежно від статусу, якщо один жирує -той,що "слуга народу", а влада(народ), який вибирав чи не вибирав цього "слугу" народу бідує - це непорядок. Напевне мислення у тебе,як у януковича та його банди, що всі повинні робити на нього і слухатися його без нарікань... Раби не ми..., а ти подумай хто ти... А за тих, хто зараз на барикадах у Київі, тобі треба дякувати,за те, що вони своє життя віддають за твоє майбутнє...

E
ERRROR

До: До ERRROR Но)), я якраз недавно на полі відв повно покришок із легкових тай фур, мош їм буде учинити димову терапію))

ДE
До ERRROR

Тай засрати їм усьый город) Якраз на Закарпатті проблемы із мусором та мож із Львова зробити нашу свалку)

E
ERRROR

Усі роблять свої організації групіровки, може і ми зробеме даяку та назвеме "Закарпатська Дивізія" та підеме у Львів та у центрі учиниме барикади будеме бастовати??

С
Слов"янин

Спочатку силовики зачистять єврогеймайдаун в Києві, потім на місцях. Далі черга дійде і до зрадників-олігархів та зрадників-грантоїдів. А потім черга дійде і до корупціонерів при владі. Після зачистки всіх категорій 5 колони, в України з"явиться шанс. Все буде добре.

E
ERRROR

До oxi666 Оби намся дуже нелюбило у Україні жити та давно бисьмеся удділили.

К
Ковдоші!

Вобще то я жию тай роблю у Чехії, та купую си європськоє гуно. Мушу чесно указати, що гуно такоє самоє як туй так там. А на зарплату я ся нискаржу)

ДА
до агента

Iди в жопу!!!!!

E
ERRROR

до Ковдоші! Ти правду кажеш, нашто іти та хирньов страдати оби убили ненароком. Там розборки Донецьких тай Львівських, нам туди лісти нішо.

А
Агент

МАю надію що бандерівсьу нечисть согодні відправлять до пекла!

ДК
до Ковдоша

Не бійся мусора дома не сидять, а ти ковдоше на них робиш придурку! та сиди дома, та ходи та й роби на них. Та купуй усякоє їхньоє гіно у магазині, а на роботі копійки получай. Бо сь ковдош, та шо з ся возьмеш.

К
Ковдоші!

Я і сижу дома тай буду сидіти, бо мені похуй ваші майданы тай революції. Так ги всім нормальным людям.

ДO
До oxi666

Ти ідіот....

E
ERRROR

до: до ковдоша А ти іди та убийся та полівитьти

O
oxi666

Жителі Закарпатської області, ви хоч розумієте, що сьогодні розженуть Майдан, завтра перестануть платити пенсії, післязавтра зарплати, а далі- робота на шахтах Донецька? Керує одна людина-це новий"Сталін". Якщо не розумієте, мені вас жаль. Ви просто вимрете, як корінне населення Сходу України.

ДК
до ковдоша

та i сиди ,ковдоше, дома!!! бов iсь ковдошом та iм i умреш'!!!!!

К
Ковдоші!

Нихочете крови та сидіт дома.

Читайте також