Мукачево скликає друзів 2013: ВВ та Бумбокс провели саундчеки (ВІДЕО)

3
13

Спершу колектив Бумбокс відразу після прибуття до Мукачева випробували апаратуру близько 13.00, а о 14.30 - Воплі Відоплясова.

Олег Скрипка ретельно спробував і баян, і гітару, і мікрофони. Звук - неперевершений. Чекаємо вечора.

Нагадаємо, що початок о 18.00. На хмари не зважайте, дощу не буде)

Коментарі

Г
Гостя

Ужасний концерт, людей було не багато, гурти дыйсно підібрані для любителив

В
Вирус

Armin Van Buuren от кто нам нужен, А не это фуфло.

С
сивлюський

Незалежний признавайся, шо курив? Бушко і гроші вкладує???? Хіба державні, або контрабандистів поляка, фізешія і шерегія.... Сам Ібушко і копійки своєї не вкладе... А от вкрасти "всегда пожалуйста"

М
мкчв

Армина хоть раз бы позвали...

Н
Незалежний

До Кузьма Цікаво звідки Балога взяв гроші на гонорари цим співакам? З твоєї кишені і взяв. А Бушко якщо не запрошує таких артистів та гроші в нормальні потрібні речі вкладає, а не у концерти на яких просто показує свій пафос.

М
Мукачівець

Гостя ...а на рокаш і т.п. якось і не планували йти! Я думаю концерт можна починати пізніше і без цих гуртів. Вони нікому не цікаві!!! Цікаві вони! Нічого тут за Rock-h щось говорити!!! Єдиний нормальний Закарпатський гурт! ВВ і Бумбокс розрекламовані, але музика в них нічим не краща!

M
McMurphy

Болото Вас чекає!!!!!!!!

ДГ
до гості

я теж так думала)або судячи з погоди)вона настроєна категорично)

Г
Гостя

Маємо надію, що дощ зараз припиниться, а на рокаш і т.п. якось і не планували йти! Я думаю концерт можна починати пізніше і без цих гуртів. Вони нікому не цікаві!!!

!
!!!

На хмари не зважайте,дощу не буде.

?
?

уже ся начав дощ)як на замовлення,о 18:00)

W
web

че онлайн не замутят !?

К
Кузьма

А интересно АнтиБалоганенависник СТАРОСТА который ЖАЛИВА на концерте будет?Я бы на месте Балог его лично на концерт привез и чтоб он посмотрел.Это ему не концерт ансамбля из Новоселици или Хыжи под патронатом НАРОДНОГО ДЕПУТАТА ИВАНА БУШКО.

Читайте також