Мукачево спокійне з дивними людьми: 30-річний японець відвідує міста України та знімає Tik-Tok

10152 7

30-річний Yuya з Японії відвідав близько 20 країн світу, але зупинитись вирішив саме в Україні. Зараз іноземець живе та працює тут. А у вільний час їздить містами України та знімає Tik-Tok.

«Мені завжди була цікава Україна, але я трохи хвилювався приїжджаючи сюди, враховуючи ситуацію. Все ж я не зміг вгамувати свою цікавість та приїхав автобусом до Львова з Варшави», - розповів Mukachevo.net пан Yuya.

Україна чоловіку сподобалась, тому він вирішив тут оселитись.

«Основною моєю роботою є викладання японської мови, а у вільний час мені нудно, тому я придумав собі хобі – знімати Tik-Tok», - каже Yuya.

На своєму каналі Тіктокер викладає відео в якому куштує їжу з японської кухні та порівнює з тою, яку роблять на батьківщині. Загалом це різного роду суші.

"В Україні є кілька дуже хороших ресторанів японської кухні, але місце, де я найбільше відчув Японію, це Fujiwara Yoshi в Києві та Черкасах", - каже чоловік.

 Yuya не обійшов і Закарпаття, нещодавно він відвідав Мукачево.

«Чесно кажучи, Мукачево було лише одним із місць, які я хотів відвідати. Але замок, безперечно, був найбільшою причиною приїхати сюди», - розповідає японець.

За словами іноземця місто дуже спокійне, йому сподобалось гуляти вулицями. Окрім того, каже Yuya, тут безпечно та немає комендантської години.   

«Загалом на Закарпатті гарно, єдине зауваження – це автомобільні дороги, сидіти в машинах дуже втомливо. А в містах області не так багато є чим зайнятися. Люди тут на «чілє», думаю, цей настрій походить від прекрасної природи. Але у порівнянні з іншими містами вони більш бідні та дивні =) », - розповідає Yuya.

Чоловік каже, жити загалом в Україні комфортно, окрім війни та мовних проблем.

"Напевно, це банально, але найбільше мені подобається Київ, тому, що це столиця. Найбільше місто - найбільші можливості, зустрічі з людьми, справи, є чим зайнятися тощо. Зазвичай я залишаюся у Львові через війну, але планую придбати квартиру в Києві після війни.

 «Туристів і дивних іноземців не так багато, ніж в інших країнах, навіть я дивний іноземець», - додає Yuya.

Коментарі

КЗ
Краса Закарпаття

У Японії штучні вогні вітрин, метро, натовп, мізерні квартирки, дорогі продукти харчування. У нас все навпаки :-*)

M
Miha

Да за дороги наші правду повів

L
Lela

Молодець хлопчина, коби ще собі пару найшов!

ТТ
то точно

побзирав японець, як ми із сміттьом ся поаодиме і повів - « дивні люди…»

*
*****

Welcome to Mukachevo!

Читайте також