Мукачево стане транспортним хабом у залізничному сполученні України з ЄС (ВІДЕО)

7
8

Втілення проекту вже розпочалося, і передбачає як пасажирське, так і вантажне сполучення країни з європейськими сусідами.

Про це заявив зaступник директорa депaртaменту пaсaжирських перевезень Укрзaлізниці Олексaндр Крaсноштaн під час звіту Міністерства інфраструктури за 2018 рік, який пройшов у прямому ефірі.

За словами Красноштана, окрім нещодавно відкритого рейсу до Будапешта вже до літа 2019-го року має запрацювати сполучення європейською колією з Прагою.

Далі – пряма мова з ефіру телеканалу Прямий.

Нагадаємо, що цьогоріч також стало відомо про можливість запуску інтерсіті з Ужгорода до словацького міста Кошице, який зміг би курсувати також до Братіслави та Праги.

Коментарі

ДР
ДО РЕДАКЦІІ

У СВАЛЯВИ ЗБИЛИ ЧОЛОВИКА НА СМЕРТЬ НА ПІШОХОДІ...ДУФЕНЕЦЬ МАЛИЙ

ІН
Іван на Тислі з Ракошина

Не мож нормальному чоловікови спокійно границю полїхати. Бусики і бусики. Бусиків більше чим легкових. Шо на Ужгороді шо на Чопі шо на Лужанці дурдом із за бусиків

P
pfr

Оконарь, кажеш правду. Лем літак часто вже по ціні й не відрізняється від поїзда. Наприклад, Прага Київ автобус туди і назад 4 тисячі, поїзд із пересадков у Кошицях десь на 6 тисч вийде, і літак теж 6 тисяч. Лем літак 2 години летить, автобус - 24, поїзд - 32.

О
Оконар

До біса ваші бусіки, поїзд чеше без пробок і в туалет сходиш і в інтернеті посидиш і на кордоні не тошнишся по 3 години, і аварій практично немає. В плані практичності поїзд краще всього, окрім літака який дорогущий як чорт. Леоекспрес он їздить, як комфортно, і швидко. Якби леопоїзд в мукачево заїхав, але думаю що навряд, з цігарєтльовською контрабандою...

П
Петро

До Рем.тим не менше Москаль ввійшов в Топ-3 самих відповідальних голів ОДА.позорище!!!!от такі люди в нас.літом не асфальтують а взимку взагалі сніг не чистять!!!

К
ка

мда дибіли. бусики вони правда не рахують бо т онеофіційні перевізники

1
17

Бла-бла-бла.

Р
Рем

Транспортним хабом? Раз дороги зробіть ідіоти, бо в області дороги - повний позорище: інвестори згортають виробництва, людей неможливо довезти на роботу. Чому митний експеримент в області зупинили? Про дороги в селах вже не говорю. Але зробіть хоча б терпимі транспортні покриття між райцентрами: наприклад, з Берегова в Іршаву танк Т-34 не проїде без поломок. Москаль? Ау: чим це трепло займається крім самопіару? Редакція могла б також штормити місцеву владу в питаннях якості дорожнього покриття: ми ворота в Європу, а дороги -ужас.

Читайте також