Мукачево у 40-х роках: угорські жандарми, стара Ратуша та кінотеатр Scala (ФОТО)

62
9

У мережу потрапили архівні фото Мукачева 1940-1942 років, коли місто було під владою угорців.

Архівну фотопідбірку оприлюднив у мережі Facebook користувач Владислав Микита. 

На історичних чорно-білих фото періоду Другої світової війни видно, що вулиці Мукачева, особливо центральну частину, заполонили велосипедисти, місто патрулюють жандарми, а під Замком Паланок селяни обробляють землю. 

Дивіться також, як виглядало Мукачево на листівках 40-х років

Коментарі

С
Справдi

А , я думав , що ходили , як зараз дiТи з бородами у яких в руках 7 айфон , одяг з гумунiтарки, мамина квартира, яку залишили покiйнi предки, а самi квартири побудували " клятi моцкалi, венгри i т.д

В
Василь

До"Istvan" Порівнюючи тупих селюків-терористів,які окупували владу на Україні,з німецькими націонал-соціалістами,Ви порівнюєте непорівнянне: націонал-соціалісти за 15-20 років підняли зруйновану і переможену в І Світовій Германiю на рівень провідної країни світу. І,навпаки,- рагулями розгромлені авіапром України,хімпром,мікроелектроніка,енергетика,суднобудування і флот,металургія,верстатобудування,високо точні галузі промисловості...вбиті рогатими терористами -шляхом створення умов,несоместімих з життєдіяльністю людського організму- 15.000.000 мешканців України ,в більшості своїй - горожан, обеспечівающіх функціонал вище зазначених галузей економіки - гордості будь-якої нації. Порівнювати розумних німецьких нацистів і тупих рагулів-злодіїв,рагулів-терористів,які знищили Україну, - просто нерозумно.

ВА
в а

согласний

I
Istvan

Фашизм был в Италии. В Германии - нацизм. (То же самое, что ныне в Украине)

В
Василь

Люди похилого віку кажуть: за часів Венгрiї на весь Варош було 18(вісімнадцять) жандармів,- цілком справлялися т.к. воровать було в принципі нікому: рогатих тупих злодіїв і паразитів,нині окупувавших всі державні структури влади в Мукачево і розграбувавших наш город,просто не підпускали до городской межі на гарматний постріл. В общем-то також було і при Союзі: люди просто залишали ключі від квартир під килимками: злодіїв-селюків в Мукачево не було,не було кого і боятися. А ось після окупації нашого Вароша рогатими терористами в 1991 р.,Мукачево перетворилося на руїни: стратегічні підприємства розграбовані,в місті люте безробіття,рогатими терористами вбито 20.000 городян-унікальних фахівців,дороги і мости не ремонтувалися 25 років,місто перетворений селюками на сміттєзвалище.

ВА
в а

пак у нас типир час від часу повляються фашисти правда немісні

RV
Rusyn Valerij

McMurphy - вчи матчасть!В Угорщині фашисти прийшли до влади в 1944 році.До тих пір,фюрер угорських фашистів - Салаші сидів у тюрмі.Реcжим Хорті був авторитарний але ніколи не сповідував фашистську ідеологію.

П
паромщик

добреби и тепер зробити фото ба як будуть казати під ким було Мукачево

M
McMurphy

у 1940-1942 правильныше буде сказати не "угорські" а фашистські жандарми.

Читайте також