Мукачево відгородили від вантажівок (Карта обмежувачів)

39
8

В межах Мукачева встановлено обмежувачі руху для крупногабаритного транспорту, вище 3,5 м.

Мукачівська мська рада, порадила ознайомитись з картою, маршрутом під`їзду і парковки в центр міста та розташуванням обмежувачів.

По ній видно, що практично всі заїзди в місто для вантажівок закриті, погляньте:

Збільшити

 

Коментарі

9
911

обмежувач по вул. 1.Франка поклали. А по вул М.Токаря(П1сарєва) багатотонні вантажівки як їздили, так і їздять. І наплювати їм на те, що на початку вулиці знак заборони поставлено. На круговому - ледве вміщаються. А по вулиці валять так, що стіни дрижать і штуатурка сиплеться. І ніхто їм не указ. Ані поліція, ані знаки, ані сам пан Бог.

M
Mulidran

а Шевченко та Зріні - доста вам знаків на початку, все решта - офіційна відповідь "недоцільно". Гроші за відшкодування беріть із дальнобойщиків))

M
Mulidran

для вантажівок - не закрито ніде. Не путайте фури із рештою вантажівок

M
Mulidran

не закрита, лиш ще 1 відрізок без асфальту, проїзжайте з богоньком, особливо до Барви))

Д
дальнобой

Як тепер поїхати з Берегова,якщо тобі необхідно дістатися до Барви+ дорога закрита,бо знайшли коли почати класти асфальт!!!!

М
МИРОСЛАВ

КАРТА НЕ ВІДКРИВАЄТЬСЯ

Ц
Цікаво

Чому маршрут складений із заїздом у центр міста по вул.І.Зріні-Шевченка?!!! Там що, не живуть люди?!!! Чи там не руйнуються будинки?!!! Тобто весь великоваговий транспорт перенаправлений на дві центральні вулиці?!!! Це хто такий розумний склав такий маршрут?!!!Скільки можна?!!! Чи може міська влада компенсуватиме збитки від руйнування житла?! Чому не можна поставити обмежувачі при в"їзді в місто по вул.І.Зріні та вул.Шевченка?!

М
Мукачівець

Це карта для зарічан, шоби знали як об"їжджати обмежувачі? )))))

Читайте також