Мукачево відсвяткувало 90-річчя 128-ї військової бригади (ФОТО)

25
5

Сьогодні, 12 липня у Мукачеві на центральній площі Мукачева пройшли урочистості до 90-річниці 128-ї гвардійської окремої механізованої Туркестансько-Закарпатської двічі Червонопрапорної бригади.

Саме на центральній площі зібралось чимало народу подивитись на стройові марши 128-ї бригади.

На свято завітало багато народу, разом з ними бійців прийшли привітати Командувач сухопутних військ Збройних Сил України, генерал-полковник Геннадій Воробйов, командир бригади Олег Христенко, мер міста Мукачево Золтан Ленд'єл, мер міста Ужгород Віктор Погорєлов, Феодор, Високопреосвященніший архієпископ Феодор Мукачевский и Ужгородский та багато інших.
 
Відбулось урочисте покладання вінків до обеліску загиблим солдатам.
 
Музичний духовий оркестр,  разом з електронними гітарами та танцювальним колективом підняли глядачам гарний настрій.
 
Також, було представлено військову техніку, від БТРів до автоматів Калашнікова.

Коментарі

О
опнго

христенко лох

О
опнго

христенко пыдер

Ю
Юрій

А з ким пан Христенко може гарно поводитись? Люди вішаються, а він на підвищення...

БП
Борис Полажинец

Добре

СС
Сторонній спостерігач

Саме так свято відбулося на площі для мешканців міста, а для решти військовослужбовців бригади воно відбувалося 11 липня під пекельним сонцем на плацу частини. Жоден з начальників навіть не прибув привітати військовослужбовців. Вони в той момент вирішували як та коли вживати. В усьому Мукачівському гарнізоні було заохочено, за рішенням славнозвісного полковника Христенка, мінімум особового складу. Основна маса "трудяг"- управління бригади, а в частинах 1-2 чоловіки. Невже для цього люди працювали, вкладали власні кошти, працю??? Мабуть для того купували по 10 пляшок горілки з частини, за розпорядженням того-ж Христенка, щоб генералітет святкував. Пане полковнику Христенко ви негарно повелися з людьми, які роблять вам погони та карєру.

Читайте також