Мукачево відвідав Державний секретар Міносвіти та вручив нагороду ректорці МДУ (ВІДЕО)

9
4

Державний секретар Міністерства освіти і науки України приїхав на Закарпаття з робочою поїздкою.

В попередні дні він побував в Ужгороді та Хусті. Сергій Захарін перевірив стан підготовки закладів освіти до початку нового навчального року.

7 років тому державний секретар вже був у Мукачівському державному університеті. Каже, бачить зміни на краще.

На початку зустрічі чоловік оглянув аудиторії та інші приміщення університету, після чого розповів про мету свого візиту та відповів на запитання присутніх.

Також за дорученням міністра освіти України, поважний гість вручив високу відомчу нагороду та нагрудний знак за наукові та освітні досягнення ректорці МДУ Щербан Тетяні Дмитрівні. Наказ про нагороду був підписаний ще 3 лютого, але через воєнні дії, вручили його тільки зараз.

На зустрічі, Сергій Захарін наголосив про навчання офлайн та безпеку студентів. Чоловік зазначив, що ті хто категорично проти офлайн навчання, можуть обрати іншу форму здобуття освіти.

Серед інших питань, які розглянули: виїзд студентів-чоловіків за кордон за спеціальними програмами навчання, проходження практики студентами за межами 50-ти кілометрової зони, формування штатного розпису на рік заздалегідь, профорієнтацію випускників шкіл та інші.

Пропонуємо переглянути відеокоментар про візит Сергія Захаренка.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

А
Андрій

Найкраща!

П
Правді

Та най ї дасть Бог здоров'я, за то що робит із них людей!

П
Правда

Видно що культурно вихована жінка. Як же їй важко справлятися з половиною там гуканами і верховинцями.

В
Василь

Ця жінка великий трудоголік, талант та відповідальна людина в добавок розумна, стримана та інтелігентна. Хочеться бачити по більше таких ректорів в країні. Так тримати Тетяна Дмитрівна!

Читайте також