Мукачево вшанувало пам’ять жертв фашизму (ФОТО)

9
8

Міжнародний день пам’яті жертв фашизму започатковано ще 1962 року.

Почесні громадяни міста, воїни-інтернаціоналісти та учасники АТО, ліквідатори аварії на ЧАЕС, представники єврейського культурно-освітнього товариства "Шалом!" та інших громадських організацій, іноземні гості з Держави Ізраїль, цього недільного ранку поклали віночки та запалили поминальні лампадки, віддаючи данину пам`яті жертвам фашизму.

- Секретар Мукачівської міської ради Іван Маняк у зверненні до присутніх звернув увагу на важкі втрати українського народу у роки жахливої війни, наголосив на важливості єднання всіх людей у боротьби з неофашизмом, щоб не допустити появи цього зла, щоб рішуче протистояти людиноненависницькій ідеології та її можливим прихильникам. Адже цей день щорічно проходить під гаслом "Об`єднатися, щоб протистояти неофашизму", - йдеться у повідомленні. 

Дивіться також, як виглядає Замок Паланок та околиці з висоти пташиного польоту.  

Коментарі

Ф
Фома

Тут справа не в кількості, а в пам`яті кожного з нас і не по вказівці з Києва чи ще звідкись.

О
Олександр

Ну дуже багато людей прийшло вшанувати... це все промивання мізків з Києва... навіть фашизм позабули

Д1
до 123

А для тебе я бачу головне то показуха, а не скорбота. Головне хто в яких брюках, туфлях, в якому костюмі прийшов, а сам факт скорботи то взагалі не важливо. Ти напевно і в церкву ходиш аби подивитися як хто вдівся та себе показати, а не молитися Богу.

1
128

ДА Я ВИЖУ ЯК ВО ОБЕДИНЯЙЕТЕСЯ ПРОТИ НЕОФАШИЗМА РОСІЙСЬКОЇ ДЕРЖАВИ І ПУТИНА ПРОТИ УКРАЇНИ ТАКІСЬТЕ ОБЙЕДНАНІ УСІ У ВИШИВАНКАХ КРИЧИТЕ СЛАВА УКРАЇНІ І ВСЬО . А ШО ВО БОРОЛИСЯ З ФАШИСТАМИ НИМИЦЬКИМИ А НИМЦИ РОЗВИНЕНА ДЕРЖАВА А МИ ВСИ СТРАНИ СССР ЖЕБРОТА І НИКО НАС НЕПРЕЗНАЙЕ ХИБА ЯК РАБИВ ДЕШЕВУ РОБОЧУ СИЛУ СЕРЕВІ ГОСУДАРСТВА И ТАК ДАЛИ .

М
Мукачівець

Дуже інтересно де в Мукачеві був фашізм ? А се простий театр .

P
Pavlo

Myzhuk y bilux topankax yak na luzhax.toge klasno.

І
Іван

То гості з Ізраїлю. Вони довідались про подію буквально за кілька хвилин до початку і долучились до учасників !

1
123

Особливо два чуваки файні сзаду - форма одягу якраз для вшанування - салатова майка і жовті кросівки

Читайте також