Мукачево "заростає" сміттям? (ФОТО)

22
12

Гуляючи деякими вулицями міста можна побачити невеликі купи сміття.

Так, Мукачево.net помітив сміття на вулицях Маргітича, Локоти, Недецеї, Пушкіна, автобусних зупинках та особливу увагу привернула купа сміття на вулиці Миру, а саме навпроти міської бібліотеки. Там, кілька урн, повністю заповнені сміттям.

Сміття викидають всюди, на газони, тротуари, але помітні і акуратно заметені купки біля бордюру тротуару. А якщо піде дощ, чи не змиє цей непотріб у місцеву каналізацію?

Коментарі

DJ
do JOSKO

JAKSCHO CHOCHETE V EVROPU VIUCHITY LATINY!

Ч
Читач

А чому тут дивуватись? 1. Відсутність культури в мешканців міста 2. бездіяльність комунальників 1+2=результат на фото Шановний кореспондент ви пройдіться по парку Горького та по набережній, впевнений там є що пофотографувати... або по вулицях біля зеленого базару. І ще дуже цікаво було б знати чому двірники (яких вж не так часто і побачиш на вулиці) прибирають лише центральні вулиці? Девіз для Мукачева в цьому контексті такий - Хочеш жити на чистій вулиці? Купуй будинок по вулиці Волошина або по вулиці Валенберга!!! сподіваюсь всі знають хто живе на цих вулицях )))))

ДJ
до JOSKO

Бляха поклади собі кириллицю бо ледве осилив шо написав. Невже то так важко. І якщо канєшно цікавить думка інших стосовно власного комента.

Е
ЕКО

Ратуші респект ! Хай і далі протирають штани - нероби бюджетні!!

J
JOSKO

A scho u vas na velikomu zvintari, strasno divitisya,tisyachi flyasok, hori musora,brigada v desyaty cholovik nyichoho ne robity,chekajuty vcholodku ocherednoho mertvoho schob zderti zrodichiv 300 grivnyiv za to scho vikopajuty jamu,misch insim vsche v pochoronnomu uplocheno, taksche palinku i-zakusku,nachalynik kladovischa znimi vmisti svyatkujuty smerty lyudini,vodi kapli ne znajdes.VIBACHTE DOBRI LYUDI, ALE TUT JA BI NE CHOTIV BUTI ZACHORONENIM!

Ш
Шейла

Що цікаво, що в цих купах сміття заводяться пацюки, які скоро вже по тротуарах будуть бігати.. Фу-фу-фу!

М
мукачівець

на 1 фото сміття по характерним коробкам викинуте з аптеки А чи відслідковує міська рада (Іваницька) чи заключили підприємці договір на вивіз сміття

М
мукачівець

на 1 фото сміття по характерним коробкам викинуте з аптеки А чи відслідковує міська рада (Іваницька) чи заключили підприємці договір на вивіз сміття

М
Мукачівець

Окрім центру урн для сміття більше ніде не можна знайти, зате саме сміття майже на кожному кроці і в кожному кутку валяється.

Д
Діма

На Толстого і Шевченка украли люки! на Толстого люк з водою. на Шевченка люк з електричним проводом!!! місяць нико нич не робить і нико нич незнає!

ВД
Васильєв Дмитро Георгійович

Будемо вдячні за фото, які можна надсилати на адресу news@mukachevo.net

Л
Лоці

росвигово тоже все закидане сміттям!

Читайте також