Мукачево засипало снігом, працює важка техніка (ФОТО, ВІДЕО)

13
11

Наразі, сніг у Мукачеві прибирають 13 одиниць техніки та більше 150 прибиральників. Про це Mukachevo.net повідомили в Управлінні міського господарства Мукачівської міської ради.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що за ніч на Закарпатті випало чимало снігу. Рух автомобілів на трасах області ускладнений.

Що стосується Мукачева, то як зазначають в Управлінні вже з самого ранку на вулицях міста працює 52 прибиральника компанії АВЕ та 1 їх техніка. З 12:00 години розпочнеться чистка центральної частини міста, мостів та парк Валленберга.

З 14:00 години почнеться прибирання тротуарів у мікрорайонах Росвигово, ДОСИ, Черьомушки.

На вулиці працює й важка техніка. Зранку почали розчистку району Паланок, адже це туристичне місце. Проводиться чистка центральних вулиць міста.

Також в управлінні міського господарства закликають й містян та бізнес очищати прилеглі до помешкань та офісів території, як це і передбачено правилами благоустрою міста.

В управління міського господарства просять не залишати на ніч автівки машини на узбіччях , аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Комунальні служби будуть працювати в посиленому режимі й надалі.


Коментарі

М
Марія

чому мій коментар так довго очікує модернізацію. Я уважно розглянула всі фотографії, перша,друга і остання з них, це свідчення як комунальники насипали нам снігу на тротуар перед ворітьми і входом у двір.

М
Марія

Те що техніка працювала, заперечень немає. Але подивіться уважно на перше фото, як спрацювала техніка. Весь сніг ,який чистили з вулиці Антона Шепи (бувша Луначарського) нагребли прямо на тротуар перед моїм будинком (Підгорянська,49). Ми скільки не намагалися прочистити (ще й сусіди допомагали) так половину залишили. Чи понесе за це хтось відповідальність? Комунальників прошу відповісти. Ви факти самі зафіксували на першій фотографії.

Dmytro до Редакції

Для чого було видаляти мій коментар? Там по пунктах гарно все розписав. Думаю самоцензура у вас більша ніж дійсна цензура. Читати коментарі після самоцензури переляканого модератора немає змісту. Додам щоб залишили хоч цей: Не дивлячись на аномальні погодні умови, комунальники Мукачева почистили всі вулиці і тротуари, а також обробили їх спеціальним розчином (запатентованим десь в Канаді). Пенсіонери вже декілька років підряд не ризикували виходити на вулицю під час снігопаду, але сьогодні без жодних сумнівів зберуться в будинку пенсіонера (?) для написання оди комунальнику.

Н
наруд1

"З 12:00 години розпочнеться чистка центральної частини міста" сніг начав падати в 00:12 і до ранку де була вся важка техніка (аж 1 шт від АВЕ) і всі прибиральники???? очму не начали убирати в 04:00 ранку коли пуста улиця ни машин ни людей і не треба було казати ош припарковані машини мішавуть вам убирати улиці де вся організація??? PS для нижнього розумного коло себе я убрав зранку но уборочну техніку до тепер 23:00 не було на моїй улиці!!! PS наверно удалять комент

Д1
ДО 13:36

Візьми своїх сусідів і піди ще центр розчисть бо там калапс лише незабудь лопату взяти бо язиком молоти любий може.

-
-------------

сьогодні бачив картину, як два хлопці, один з них точно контролер ММКП МУКАЧІВПАСТРАНС, в центрі розищали автобусні зупинки, а комунальних сужб не має, в нашому місті

1
12

Не пишіть дурницю! Може під вечір, коли люди і машини розмісили сніг, пару тракторів і проїхалися. Зрана де була та вся важка техніка??! Майже трактори коли великий сніг не їздять???

Д
Диванні

Да ти паскуда дивана возьми лопату і прогреби хоть свій двір, нитіки усе вам всьо недубрі.. сись народ неулічіти. Лиш шкода шо онися розмножають і діти похожі на них

ДN
до No name

А ви, шановний, не строчіть тут, а візьміть лопату і хочаб біля себе прочистіть, як зробив це я і мої сусіди. Снігу багато, він мокрий і дуже важкий, навіть трактором його важко чистити. Дуже легко лежати і фиркати, як усьо погано.

О
ОТГ

Мукачево працює! А за район чиляднику і не мож ся звернути.Бо обизвутьтя, дурня з тя зроблять. Район абсолютно не чистять!Забила РДА болт,лем бігають оби ОТГ не зробили,бо цицька їм отпаде!

NN
No name

Не знаю де та ваша важка техніка працює)Вулиці не розчищені, це просто жах,що твориться в місті.ЖАХ

Читайте також