Мукачевом почав їздити екскурсійний поїзд (ВІДЕО)

10
10

Незвичний транспорт з цієї п'ятниці курсує містом, і на ньому не тільки можна прокататися вулицями Мукачева, а й оглянут головні атракції.

Перший маршрут екскурсійного паровозу з кількома вагончиками проліг з парку Перемога до будівлі драмтеатру 1899 року та мукачівської ратуші 1904 року, а далі через росвигівський міст з видом на замок Паланок і Свято-Миколаївський монастир до Мукачівського державного університету, церкви Різдва Пресвятої Богородиці, площу Злагоди, де розташовані фонтан та алея троянд, далі до Собору Кирила і Мефодія.

Дивимося, як це було. З приводу мандрівки на екскурсійному поїзді запитуйте в Мукачівському турінфоцентрі.

Коментарі

ТР
туристичний рафтинг "По Тисі разом"

Все нормально. Гарний почин, реально має перспективу, якщо: 1. організувати можливість "бронювати" конкретний маршрут наперед 2. організувати "радіо гід", бажано на різних мовах. (реалізувати це не складе проблем, використовуючи кілька радіотрансіверів налаштованих на різні частоти) 3. знизити максимально ціну завдяки регулярності і запланованності заїздів. 4. (шкурне) забезпечити продовження програми екскурсією по Латориці від парку до замку із Школою туристичного рафтингу "По Тисі разом". Готві долучится до реалізації всіх вищезгаданих пунктів. 050 540 20 47 tyssa.ozdorov.info

П
ПростоТак

Як на мене то дуже вдало придумали)) весело буде не тільки діткам,але і батькам)Наче з казки)

V
vin

Спочатку дороги в центрі зробіть людскими, а потім "вагончиками" бавтеся, мер це чує, ціково ?

М
мкчв

Плюс у тому, що по його маршруту дорогу вирівняють бо як я вижу на відео - вагончиком трясе нереально. А я ще собі думав - чого то так інвенсивно на грушевського коцку перекладують?

В
Вано

І так у городі пробки, ще й то гіно упустили з парка!

МЗ
Мукачівський з Міжгір'я

Відео давайте.

М
Міша

Співчуваю водіям. Та й водію самого паравозика. По наших дорогах, ямах одне "задоволення" кататись та ще й на такій швидкості.

С
супер

Креативно! Гарно! Молодці!

4
456

1 грн./км. в Ужгород і назад 67 гривень,це якщо білети куплені в оба напрямки ,якщо тільки в один то 1.5 грн/км. всім пасажирам бажаємо щасливої дороги та тверезого машиніста

Ц
Ціна?

Яка ціна щоб покататися?

Читайте також