Mukachevo.net погрожують. Редакція розцінює це як спробу тиску

7
10

Протягом останніх 7 днів на адресу редакції Mukachevo.net почали надходити погрози фізичної розправи та попередження з недвозначними натяками.

Це стається не вперше, але вперше системно, за підсумками відповідних публікацій, які стосуються головних подій краю. У погрозах звучать персональні дані як штатних працівників редакції та колег, які з редакцією співпрацюють.

90% погроз надходять в електронній формі – через рубрику коментарів на сайті, а також через соцмережі та електронну пошту.

Більшість погроз надходить від користувачів з російськими провайдерами, які також використовуються як проксі. Задіяно у цьому до 20 ip адресів, які чергуються у разі блокування котрихось із них.

Водночас, інженери Mukachevo.net відслідкували до 5 ip адрес локальних провайдерів, які також використовуються і цій кампанії тиску та залякування редакції.

У разі продовження таких дій редакція має намір звернутися до правоохоронних органів та судів з відповідними заявами про встановлення осіб, які використовують дані адреси для протизаконної діяльності. 

Нагадаємо, що з кінця 2013 року видання Mukachevo.net яке є флагманських ЗМІ Закарпаття неодноразово було атаковано хакерами. Це були і DDoS атаки, і спроби проникнення в базу сайту.

Коментарі

E
ERROR

Відкрийте в коментарях не повні айпі адреси (без останньої групи), як було раніше й відразу всім все буде зрозуміло ...

В
Василь

Госсподі!- та забийте! За винятком окремих еее ... косяків "Мукачево.нет" - об'єктивно - цілком демократичний сайт;тому,не витрачайте даремно ресурси,розпорошуючись на неадекватiв (яких як бліх на барбоске і на Україні і в Росії),- займайтеся своєю роботою,намацує нові рівні і напрямки - це куди розумніше,ніж втягування в безглузді розборки. Sok sikert!

1
111

А чого тут модерація? Боїтеся правди?

В
Володя

То Иван з своїми обнюханими недопрограмістами. Стосовно "Смішно" і "Володимир" - там по ходу у вікно глянь :-)

В
Василь

Взагалі відключити коментарі.

В
Володимир

Шановна моя Мукачево.нет прошу розібратися хто ще може працювати з мого комп'ютера

1
111

читаєм уважно: "які також використовуються і цій кампанії тиску та залякування редакції."

Р
Редакція

Обидва останні коментарі з ніками "Смішно" і "Володимир" написані з однієї ip-адреси, тобто з одного комп'ютера або мережі (офіса). Це є прямою ознакою того, що дехто намагається маніпулювати думкою читачів. Редакція закликає авторів цих коментарів не маніпулювати громадською думкою, інакше ми будемо змушені заблокувати вас. Гарного дня;)

С
Смішно

Отже, ви нехтуєте безпекою своїх співробітників, не подаючи заяву в СБУ та поліцію!

В
Володимир

У разі продовження таких дій редакція має намір звернутися до правоохоронних органів А чому має - чому раз і назавжди привести розповсюджувачів погроз до кари. А так це додаткова реклама собі

Читайте також