Мукачівець, який набрав 200 балів з трьох предметів: ночами не сидів, просто вчився 11 років (ВІДЕО)

6
11

Мукачівець Едвін Коттес отримав 200 балів з української та англійської мов та математики за підсумками національного мультитесту.

Такий результат мають двоє дітей із Закарпатської області, серед них і Едвін. Хлопець розповів, що до тесту готувався впродовж навчання в школі, а також відвідував додаткові заняття.

Більше, у відео Суспільного:



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

W
winkelschleifer

школа дає базові знання, він може піти в науку, бізнес, медицину, навіть в профтехучилище,,,, а я нафіга пішов на вищу освіту? мій цімбор став столяром (після пту), приватизував колгоспний столярний цех і ще отримав заз 5 гектарів землі яку здає в оренду... калхоз же розпався... він тепер бізнесмен--- виробляє столярку (вікна, двері, меблі) ... коротше якось так.. китайці їдуть учитися в сполучені штати, пак приходять домів і роблять свій бізнес або на серйозні підприємства...

А
Анатолій.

Все відносно.Розумним важко,значно важче ніж середнячку і троєчнику. Не всі розумні досягають висоти,розумним потрібно помагати,а дурні і так в житті "пробються"

Г
Гг

Соціальний інтелект — сукупність здібностей, що визначає успішність соціальної взаємодії. Включає в себе здатність розуміти поведінку іншої людини, свою власну поведінку, а також здатність діяти відповідно до ситуації. Простою мовою: вміння домовлятись, діяти відповідно до неписаних законів, рішалово, кумівство, зв'язки. Це є всюди в тій чи іншій формі. Науку рухають розумники, але світом рухають авантюристи-затійники.

Н
но

проблема розумного - він думать, аналізує, вагається, і якщо він нерішучий, то толку мало. Так і з тупими - але то добре, якщо він неактивний. Керують активні. А розумні ще і витрачають час на думаня, аналітику

A
Al

до SOLO: то ти натякаєш що наші депутати і наш мер невідповідальні і нерозумні? ну ти даєш...вони представляють нашу громаду.....

BI
Big in Japan

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

ДS
До solo

Проблема в тому що розумні люди дуже сором'язливі не впевнені в собі і багато вагаються а протилежні їм люди тупі, наглі, впевнені в собі. Це і є біда в цьому світі.

ДS
До Solo

Тодиш би й войны не було , коби всі розумні.

S
solo

Безумовно молодець. Закінчить вуз.Піде на роботу де його начальником буде якийсь умовний трійочник, який хоч навчання і закінчив,але більшість пар пропустив-бо займався бізнесом.Ось такі суворі реалії життя. А так хочеться ,щоб мерами і депутатами вибирали людей відповідальних та розумних.Бо торгаші думатимуть лише про схеми- як обманути систему та провести такі закони чи рішення-які ці схеми дозволять.

J
Jendhdj

Jakesjej

1
123

Молодець хлопець. Сподіваюсь, майбутнє за такими.

Читайте також