Мукачівець Харатін вчергове забив за "Ференцварош"

8
12

У середу 16 грудня Ференцварош українського тренера Сергія Реброва в рамках 15-го туру чемпіонату Угорщини на виїзді грав з Пакшем.

У стартовому складі Фраді вийшли українці Олександр Зубков і Ігор Харатін, причому другий на початку другого тайму реалізував пенальті.

У підсумку, Ференцварош здобув перемогу з рахунком 3:1 і продовжує впевнено очолювати турнірну таблицю чемпіонату Угорщини, випереджаючи Фехервар на 9 очок і маючи гру в запасі.

Окремо відзначимо, що для Харатіна це 4-й гол в 23 матчах сезону.


Коментарі

ДН
до нижнього

Свинособако, ну ти реально дурне? Тобі вже 100 разів сказали чесати звідси [b]НАХ..Й[/b], а воно і далі пхає свою п..здоглазу монголоську харю.

Д1
До 17:00

Здриснув твIй циганин батя, пIсля того, як скочив на пяну голову на твою тринадцятирIчну маму на франка!!!

X
xxx

СEKС Знaкoмcтвa! Oдинокие и Зaмужниe очень хoтят ceкca, все бeсплатнo и анoнимнo. Здеcь дaют в пoпу и бeрут в рoт, мoжешь убедитьcя cам---- http://bit.do/mesexo

ДН
до нижнього

здрисни за поребрик, [u]п'янь[/u] бояришнікова!

ДН
До нижнix

Фанати футбола-це п’яницi , гопота,Дикарi i такi, як ти гомIки!!!!)) подр@чи на миссi чи на шовковського ...маму вашу !

Л
Лвшвлкл

лІтрбол менІ бІльше подобаеться чем футбол! я І сам активний гравець І недавно моя команда вийшла у першу лІгу по Усть-ЗажопІнску!!!

Д9
до 9:42

Да усім пофіг, чи ти підтримував "танці на Майдані"... Ти ко такий? Ти якась знаменитість? Тебе много людей упознає, кроме твоєї файти? А футболіштів многі болельщики по усьому світови упознають і інтересуються футболом.

Т
Тормоз...

...09.42...гальмівний чувак. Не хочеш , не читай. Нихто тя не заставлять. Напиши про свою файту, та дай людям посіятися. А ще ліпше про свой убогой дитинство. Короче ...Тормоз

1
111

Кіть виїхавись з України та не читай українські сайти. Читай собі там гейропські

ДН
До нижнього

Я не пIдтримував танцi на Майдaнi в 2013 роцi, але ВиIхав з окраIни через таких , як ти лоптодрочерIв!!! Тому читаю цю тупорылоIсть про футьбольорIв, щоб розумIти, як вас обробляють тупими новинами про всяких членIв!!!

С
словодрочеру

Кить не любиш футбол - нашто читаш.

Л
Лвшвлкл

Но йсе новина!!! Так чом ваш любимчик не бавить футьбол в окраIнських клюбах за тверду валюту гривню ???? Для чого окраIнi знати про цього гастарбайтерного кента ??? ПишIть про всIх зароюIтчан, якi працюють на заводах, фабриках, якi виробляють вироби, реальну продукцIю , яку викортстовують / користуються млн людей щодня!!!! А ,ви пишите про цих Iнфантильних лоптодрочерIв , якi в соцIум приносять 0,0 Користi!!!

Читайте також