Мукачівець отримав штраф за спалення сміття на дворі (ФОТО)

70
9

Чоловік вирішив спалити побутові відходи на вулиці Ужгородській та отримав за це штраф.

До чергової частини Управління муніципальної інспекції надійшла скарга про густе задимлення по вулиці Ужгородська, пише мукачівська міська рада.

"За вказаною заявником адресою виїхали інспектори групи швидкого реагування. На місці події виявлено спалювання побутових відходів, в результаті якого утворився завій їдкого диму", - зазначають у міськраді.

Так, за фактом виявленого правопорушення складено адміністративний протокол. Порушник сплатить штраф у розмірі від 340 до 1360 грн., за рішенням адміністративної комісії.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
мкчв

Перед тим як штрафувати потрібно накласти контейнери для біо відходів. А якщо не скоирстався і так палиш - тоді штраф. А так то є не справедливо.

З
Закарпатець

Весною всі обрізають сади, виноградники , кущі і якщо не спалювати, то куди це подіти ? Залишити на ділянках ? Заведуться змії, криси і що потім робити ? Сміттєзвалища переповнені......

НП
но пак гий

не буду указувати де і ко, но раз яден бімбов викликав на сусіда санепідемиків, бо тот камін розпалив у хижи. А через тиждінь сись сомар палив старий діван. Сусід му вернув, і сомар штраф заплатив…. інтересні люди

Г
главноє

треба палити чіжми, галоші, колеса з Белаза, засохшу фарбу у банках, пінопласт, петфляшки. А сухоє листя чи лозу, водь сухоє боля не мош. І старі пластмасові оболоки обов?язково. Бо ранше тоже палили папіря з будара, лозу, віття. А чому не мош палити отработку, гумічоботи, пластмасові відра? Ко туй тупий?

ТБ
Терпіли бл

Спаліт і йому.

А
Айно

Усі палять . Тай будуть палити. То такі сусіди у нього

НА
Но ай

Ачінь го істи ци шо ? Няньо і мама палили , ми тоже будеме палити ріжжя і одпади на дворі авать у керті .

L
local

І я палю обрізане вино, малину і сухоє биля, кедь сусід не заявить то усе норм... а сусід за городинов часто смажить барбекю (шашлик по-нашому) - тіко диму як бухенвальд, міг би дараб м'єса погостити, но ніт....

Х
ххх

А зимов коли топлять та оболок не мож одкрити. А сміття як ся палило так і будеся палити.

Читайте також