Мукачівець побив двох патрульних та спробував втекти (ФОТО)

8
23

Патрульним, які затримували дебошира, довелось звернутись до медиків.

Як розповідають у Патрульній поліції Закарпаття, почалось все з того, що 11 червня близько 22:00 години вони отримали повідолення про побиття чоловіка на вулиці Росвигівській.

Екіпаж вирушив на місце і розпитав потерпілого про те, що сталось. Трохи згодом, їм вдалось знайти нападника, але той почав поводитись агресивно, він висловлювався нецензурною лайкою, вдарив поліцейських кулаком та спробував втекти з місця події.

Правоохоронці його все ж затримали, та наділи на нього кайданки.

В Управлінні кажуть, один з патрульних отримав забійну рану підборіддя та забій нижньої губи, а інспекторка патрульної поліції – струс головного мозку.

"У діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 345 ККУ (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу)", - кажуть патрульні.

За таке порушення мукачівцю загрожує обмеження волі строком до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, це вже не перший раз, коли мукачівці намагаються влізти у бійку з патрульними.


Коментарі

І
Іван

Дибі"и, ви вобше читаєте шо пишете? Ко захищать того р" гуля шо побив? У жони струс мозку, у мужика не знаву шо. Ви вкрай єб"нуті чи як? Всі, хто радуються і смівуться, оби вас так побили, єб" нуті. Йому було по "уй кого лупити, ко під руков буде, бо воно х"рой чм" шний. Так би і любого лупнув. Каждий день поражаюсь, в яків країні живу. Країна то була б нормальна, якби не то гівно, шо воняє вокруг. Люди, научіться думати головою, на зароботках усі мозги пропили. А деякі коментатори туй, які ричать, мол поліція без освіти, самі в кращому випадку бурсу даяку закінчили чи на батькови гроші диплом купили. Їбати, в коментарях оно клічко, а на ділі зжав очко. Хотів би бачити як би ви так в обществі говорили, як тіки бачите шо вас не поддержувуть так сразу язик в жопу. Мерзость. Хто просит там відео з бодікамер. А бульше вам нич не дати? Прошу пробачення за говір. Просто саме таким чином я можу виражати думку більш яскраво і так, щоб розуміло те все бидло, яке нижче.

К
Каха

Відео в студію з боді камер, дайте людям подивитися.

Х
Хачапурі

А відео коли буде з моменту - розпитав потерпілого про те, що сталось !?

Й
Йони

Читаєш деякі коментарі, і таке відчуття що по всій країні загони биків відкрили.

5
555

Мусора необразовані чмирі без освіти

Б
Бузерант

Колеги поліція шось мало бояться, треба туда срочніків отправити ті ся не боять, в пограничниках туй з калашмаків фігачать і пиз**** тих оленів і бобрів таге має боти на зельонці

А
Авто

Вася,но не тупи.Нарушивісь,май совість признати. А поліція молодці,отак мали би робити,сокласник,брат,сват, не важно,даже колега. Да много ще косяків у поліцаю.Айбо наш народ,, тоже специфічний,нарушиме,а хотілибисьме все бути праві.Наша хиба,што ми не хочеме признавати свої вини.То якась паталогія.Будеме обзивати,возмущатися,гвалт поднімати.Серйозного нич не зробиме,но галасувати,то нашое. Вася,яка разніця ко який був в дитинстві.Ти тоже не суперкіндер був.Ти говориш,як дітвак. От Зеленський у школьні роки був пісюном,а типирь Президент!

КК
Кус Кус

То не копи то провокатори

П
Правдорубу

шо чекаш? Особоє приглашеніє? Іди наведи там порядок і покажи як треба. Май порядочний на дівані. Мене спирали і претензій не маву. Иппен так у Європі. Штраф уписали і пушли дале. На собі знаву, по Європі у мене штрафу більше ги туй і там я послушний гражданін. Туй так не сліжу і штрафів ниє, а остальні вообще роблять шо хочуть. Шкода ми їх. Дали би їм зарплату хоть $3-4к всьо би боло иншак і люди би другі боли і уваженіє би боло. А давуть зарплату тим, ко і без ниї обкраде каждого жебрака.

В
Василю

Вот шо ти повісти? Хочеся дашо розумноє, но тобі то як обізяні ролики - даром не нужно. Давай похвалю тя. Правильно робиш шо не уключаш тоті поворотники - то для чимпавих. Включи аварійку і нарушай всьо подряд бо ти на аварійці. Кіть пібіпкало робить - та дави на нього так оби ся усі розбігали, оби нараз віділи ош Лоці їде. Щи ліпше - іди в Індію на екскурсію - там много таких ги ти. Почуствуєш разницю і поймеш ци треба тобі поворотніки. Цилю, я ти напомню ош у тебе боло время, коли ходивісь з повними гатями сокровищ і мама тя подмивала каждий динь. Пак Яцько уріс, куда без того. Ци помниш як ти коліна помякли перший раз? У каждого в жизні боли моменти, які не треба напоминати - помни про се коли комусь шось споминаш. Блатуєш ти неборе, айбо таков глупостьв, шо прийде час і ганьба ти буде такоє споминати.

П
Правдоруб

Всіх патрульних на переатестацію они 5 раз не отожмуться, бивші наркомани з проспекта і нового района

.
...

так ся рвеш на європу гебось гоміком бов

В
Вася

Пітю кіть ти се прочитав то нашо ся сердиш я ся не скривау я ти се казав в лице ош ти кончений, бо після каси на барві за три місяці нормальний чоловік ся не научить того, чого учать в школах міліціі і проходять в армії. Туй тобі не європа, туй тобі закарпаття і не треба блатувати європов, бо в голові 3*4 ти врятлі помножиш.

В
Васьови

Бо кіть ти марго не знаешь як поворотниками користуватися, та їди вчи. Правильно зробив, бо якщо Україна цє Європа то закон має боти єден для всіх!!!!

В
Вася

Мусорня позор города, мене типир сокласник оштрафував за поворотник на кольцови в росвигові, в школі бов пітьо чимпавий відімо до типир таким ся і лишив.

Й
Йончи

Пока есть быдло которое поддерживает таких рогулей, не будет порядка ни в стране ни в городе. Когда вы уже уроды свалите в свои стайла.

О
Охра

Охра з тим дєбілом не возилася.

S
Stepan

В США його би просто пристрілили. Наші "копи" БОЯТЬСЯ застосувати зброю, навіть ЗАКОННО, тому що залишаться винними.

Г
Гепа

Указав петушкам 20 ть річним ко туй няньо молодець

Д
Дежив

Тать бити их обо пуд ся спали нарко копив

Б
Братва

Бродяга молодец скоро всех полицаив переябашиме петухив

Ю
ю

Одним ударом двох.... Но, судді повідять, шо його провокували, грубо розмовляли, та і формою налякали... а перед тим перехожий його намиригував....ого шо ще боло, докі сись ангелик підняв руку...

Й
Йовжи

Вонючий рогуль! Какое обмеження, за нападение на сотрудника? Позбавлення, и не на 5 а на 10. Что бы наверняка.

Читайте також