Мукачівець приїхав з АТО та прихопив з собою гранатомет, кулемет та півсотні набоїв (ФОТО)

17
17

Власник нелегального арсеналу – член громадської організації з Мукачева-каже, що привіз зброю із зони АТО.

Працівники управління карного розшуку закарпатської міліції в ході операції «Зброя та вибухівка» довідалися, що один із жителів м.Мукачева може зберігати нелегальну зброю. Заручившись санкцією суду, правоохоронці навідалися з обшуком у недобудований будинок 40-річного чоловіка.

Там вони знайшли стрілецьку зброю –ручний  кулемет Калашникова та тубу ручного протитанкового гранатомету РПГ-18 із прицільним пристроєм, а також близько півсотні патронів до автомата й пістолета калібру 5,45 і 7,62 мм.

Господар нелегального арсеналу є членом однієї з воєнізованих громадських організацій краю, він брав участь у бойових діях у зоні АТО на сході, звідкіля й привіз цю зброю.

Зброю та патрони вилучено й направлено на експертизу в НДЕКЦ при УМВС області, за даним фактом розпочато кримінальне провадження. Слідство у справі триває, пише СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Коментарі

М
мда...

то лиш початок кiнцю...

#
#48

сам порозумыв, што написав, клiтор од малфи? Забув'ись крапку накнопати, ще не придумав соб1 nickname? поц неошколований.

ДВ
до Віддтінок сірого#48

Кидь ти пишеш по-нашому, тоди можеш ся називати щи"й Папов Римським ,"наша бисіда" є лем розговорна,а письмо пудходить для аналфабетів : пиши, як ти ся замане (завто м так написав, бо майже иншак не знаєш чатати)І ще :відтінок пишеся з єнним Д(не указуй свою сірість)

R
REMBO

Молодци!! ЗБРОЮ В РУКИ,И РОЗСТРИЛЮВАТИ ДЕПУТАТИВ!!!!

ВС
Віддтінок сірого#48

До точки(·): ти тупой? чому у тебе такий нік? ти і по жызні такий піцюнькош, што не видко тя. А відносно твого бажання постріляти - бери гуміку із труселів, зроби рогатку і стрыляй по потятах, школота. І учись писати по-нашому, москалику ?

ВС
Віддтінок сірого#48

Скоро приймут зАкон і мош буде купувати зброю в магазині, як у всіх цивілізованих країнах. Усьо законно...

Р
русин

значить е порох у порохівницях! Не заважало б горе-командування!

Р
розумниковідурньові

раз хотів воздержатися,но всьо же скажу: такий грамотей у 33-у пахав би на шахтах десь у Бельгіі або Франціі і не факт,ош вернувбисся на закарпаття. А раз я громадянин Украіни,то і кажу про іі траггічну сторінку.Навіть не важно,яка нація постродала,якщо уже ти не вважаеш себе причетним до Украіни,ТО май чисто людське співчуття

$
$$

Одни бандюки поменялись пришли другие по циничнее запустили свой сценарий в стране почти пол миллиона ментов подавят если что.

0
007

Це лише "бруньки"-квіточки не за горами.Цікаво,що влада про це не думає.А зря.

ДР
дурньові рисину

я би зараз дуже хотів би так жити як жилося в 33-му на Закарпатті читай історію дурню єден

М
Марина

Та бо мала би бути якась провірка ,перед тим як випускати з автобуса .Або у нас то все без контроля то так і буде шо буде то там ,то там шось взриватися.Саме головне ,що можуть пострадати діти і люди які не в чому не винні......

С
Сара

Правий Сектор?

Н-
ну -ну!

одного нашли ,а сотню пропустили....

?
?

Уявляете скiльки зброi з АТО в межах Украiни вже на руках? I що з цього може бути?

А
Абраам

"Мальчик в деревне нашел миномет,- больше в деревне никто не живет" --(народный фольклор времен Нестора Махно)

.
.

жаль что по администрации и военкомату не пострелял!

Читайте також