Мукачівець прийшов у міліцію з наркотиками у куртці

17
2

Мукачівські правоохоронці і надалі виявляють любителів “легкого наркотику”. Так, до Мукачівського міського відділу міліції було запрошено 29-річного мукачівця для складання адмінпротоколу.

Під час розмови з хлопцем правоохоронці звернули увагу, на те як мукачівець помітно нервує, поводить себе досить підозріло, при цьому  ховаючи в куртці коробку з під чіпсів, та  намагаєтся не помітно викинути її в смітник. Причина такої дивної поведінки стала зрозуміла, як виявилося, у пачці знаходилася суха подрібнена речовина, схожа на марихуану,  вага, якої становила  100 грамів. Хлопець пояснив, що дану речовину  він купив, а  точніше обміняв  свій DVD-проігрувач на наркотичну суміш. Також додав, що це  направду марихуана, яку він зберігав для власних потреб, аби іноді покурити, тобто не мав намірів продавати наркозілля. Хай там як, хлопцеві таки доведеться відповідати за порушення антинаркоманійного законодавства. 

-До відома любителів ”легкого наркотика” Кримінальним кодексом України за зберігання наркотиків без мети збуту передбачено покарання у вигляді обмеження волі на термін до трьох років  або позбавлення волі на той самий термін.-зазначив заступник начальника міліції Іван Повханич.  - На даний час вилучену речовину направлено на експертне дослідження. По даному  факту слідчим розпочато  кримінальне провадження за ч.1 статтею 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту). Триває досудове розслідування, пише Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС.

Коментарі

М
мент

може менти свій йому підклали

Л
лол

антинаркоманійний закон?

Читайте також