Мукачівець став чемпіоном України зі спортивного орієнтування

10
0

Перемогою на п’ятнадцятикілометровій дистанції особистого чемпіонату України зі спортивного орієнтування, що в останній вихідний травня пройшов у Миколаївській області на території Національного природного парку «Бузький Гард», закарпатець В’ячеслав Мухідінов забезпечив собі місце в збірній країні.

 

30 контрольних пунктів, через які проходила траса, були «заховані» серед скель і валунів унікального Актовського каньйону – єдиного в Європі, який за своїми геолого-ландшафтними показниками в мініатюрі з величезною точністю нагадує знамениті каньйони північної Америки.
 
Мукачівць, який останніми роками в змаганнях за кордоном презентує фінський клуб, подолав дистанцію за 1 годину 38 хвилин та 16 секунд, більш ніж на п’ять хвилин випередивши срібного призера – вінничанина Олександра Марчука, який зараз виступає за клуб із Швеції (1:43.27). Бронзову медаль за третє місце вручено Максиму Щербакову з Сум (1:43.45).
 
Ще одну золоту винагороду родині Мухідінових принесла дружина В’ячеслава – вінничанка Олена Стругальова, яка перемогла в змаганнях жінок на восьмикілометровій дистанції. У серпні Олена з В’ячеславом у складі збірної команди України виступатимуть у 28-му чемпіонаті світу зі спортивного орієнтування, який проходитиме у французьких Альпах.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також