Мукачівець торгував зіллям, аби прогодувати 4-річну доньку

5
0

23-літній мешканець міста разом зі своєю сім’єю (мати, батько - військослужбовець) вже багато років проживають в Мукачеві, хоч за національністю грузини. Молодому чоловікові нещастило з роботою. Попрацювавши деякий час охоронцем приватної фірми, вирішив шукати інші більш легші шляхи заробітку грошей.

Під час оперативної закупки саме він був затриманий працівниками сектору БНОН Мукачівського міськвідділу міліції, де він фігурував посередником між реальним збувачем та «клієнтом». Два «коробки» марихуани, в яких було близько 8 грам наркотичного зілля намагався збути мукачівець. Оперативним працівникам міськвідділу, які «взяли його на гарячому», хлопець пояснив схему за якою він працював з «постачальником». Можливо, досить пафосно це звучить, адже чоловіки продавали марихуану порівняно у невеликих кількостях, проте часто. Мали  чоловіки і своїх «клієнтів»,  які в скрутну хвилину звертались і питання було  вирішено на їх користь.

27-літньому, так званому, «постчальнику» підзаробляти продажем марихуани не заважала ні дружина,  ні 4-річна дитина. Як говорить чоловік, будівельником багато не заробиш,  а так, хоч і протизаконним способом - і легше,  і швидше.

За матеріалами слідства порушено кримінальну справу за ч.2 ст.307 Кримінального Кодексу України “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів” (карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна).

В цей період часу співробітники сектору боротьби  з незаконним обігом наркотиків  міськвідділу міліції під час санкціонованого обшуку в помешканні ще одного місцевого мешканця Мукачева вилучили майже 290 грам сухої подрібненої речовини зеленого кольору, тобто марихуани. Безпосередньо під час огляду житлового будинку, де 35-літній сім’янин мешкає з дружиною та двома малолітніми дітьми, співробітники міліції натрапили на великий поліетиленовий пакет,  в якому і зберігалась рослинна речовина. Власник цього «скарбу» пояснив, що зберігав наркотики лише для власного вжитку. Згодом виправдовувався, що коли покурить - усі проблеми відходять, на душі легше і тоді приймається до своєї роботи. А працює чоловік зварювальником  у себе ж  вдома у підвальному приміщенні,  яке облаштував під майстерню. Саме тут сушив та зберігав марихуану.

На сьогоднішний день по факту зберігання наркотичних речовин  проти мукачівця правоохоронці порушили кримінальну справу за ст. 309 КК України «Незаконне зберігання наркотичних речовин». Тепер молодому чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 3-х років. Зараз міліція проводить подальшу перевірку чоловіка на причетність до розповсюдження цієї наркотичної речовини.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також