Мукачівець у подробицях розказав як вбивав "конкурента" у закинутій котельні (ВІДЕО)

6
9

Як виявилось між потерпілим та підозрюваними виник спір через розподіл території збору сміття на смітниках.

Старший слідчий Мукачівського відділу поліції Артур Черенков розповів, що двоє чоловіків перестріли на вулиці 53-річного потерпілого та побили його.

Після цього пішли до колишньої котельні, де мешкав безхатченко, взяли спочатку молоток та нанесли ним кілька ударів, а після добили його стільцем. Чоловік внаслідок отриманих травм помер на місці події. Після скоєного обидва втекли до міста Стрий Львівськоі області.

18-річного хлопця було затримано в Мукачеві, куди той повернувся додому, наступного дня було затримано у Стрию і його спільника.

Пропонуємо переглянути відео:  

Обом чоловікам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 12 ч. 2 статті 115 Кримінального кодексу Украіни, тобто умисне вбивство при обтяжуючих обставинах, вчинених за попередньою змовою групою осіб. Відносно чоловіків обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Розслідування у даній справі триває і надалі.

Коментарі

Д
до

артур кришує артура

9
911

Бомж тоже человек,но про наркоту правда,просто кишит всюду...

ДМ
До мукачево

А коли ты копнуть у гузицю та нараз идёш писати заяву та ся жалуешь як ты сильно копнули а ти Нич не змиг зробити лиш прибигти писати заяву

А
А.В

А таки лохи як ви вообще Нич не робите лиш свои дешеви Галими комннти сидите и пишете Идить хоч шось зробить толковое

К
Кріс

Вам, людям, нигде невгодиш! Якщо вбивство не розкрито - ганьба новій поліції. Якщо розкрили теж не так. А самі шо робите? Коменти строчите?? А як телефон загубили по п'яні та зрана до поліції у віконечко))

В
весна

краще б поліція провела рейд біля даринки і пристані, там зранку збираються цілі компанії подозрілих осіб, не так алкаші, хоч ті випють даже на бороду ц цих забігаловках таа заваляться десь на траві спати. а от наркоту там трогують открито з рук в руки, старшно і оборот під прикритієм кого?

МЗ
Мукачівський з Міжгір'я

Як би вони так всі злочини звітували. Все буде добре.

К
Карлеоне

То шо у каждого другого дітвака у Мукачеві наркота у кармані то небіда. І первінтін варять цілими лаворами то тоже небіда. Зато про бомжа обсиканого будеме цілий рік вспоминати

М
Мукачево

Поліція ви ще довго будете піаритися на розкритті такого резонансного злочину??? Бомж бомжа убив за бутилки.

Читайте також